Naar content

Hoofdnavigatie

Met de trein naar de Vierdaagse

Om alle wandelaars maar ook de feestvierders van en naar station Nijmegen te brengen rijdt NS een extra en aangepaste dienstregeling.


Extra treinen

NS rijdt extra (nacht)treinen en langere treinen om alle wandelaars op tijd naar de start te brengen en ‘s middags weer terug. En natuurlijk wordt er ook voor de feestvierders gezorgd. Een speciaal nachtnet zorgt ervoor dat ook feestvierders weer met de trein naar huis kunnen. Zo komt iedereen snel en gemakkelijk in hartje Nijmegen en worden files en parkeerproblemen vermeden

  • Er rijden extra nachttreinen van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.
  • Er rijden extra treinen van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.
  • Er rijden speciale pendeltreinen op vrijdag 19 juli tussen Arnhm en Nijmegen. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.
  • Vanaf dinsdag 16 juli rijden er 2 speciale NS Hup-on Hup-off treintjes door Nijmegen. Deze gratis vervoersservice stopt verschillende 'stationnetjes'  waar leuke dingen te beleven zijn en vertrekt dagelijks vanaf het stationsplein van Nijmegen. 

Goed voorbereid op reis

Vanaf 10 dagen voor vertrek kun je je reis plannen met de NS Reisplanner of NS-app. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast voor je terugreis!

Veel plezier en een fijne en sportieve Vierdaagse!