Naar content

Hoofdnavigatie

Greenwheels Company Cars

Met de NS-Business Card kunt u met verschillende vervoersmiddelen van deur tot deur reizen. Een slimme poolauto waar u op ieder moment over kunt beschikken. Dat is Greenwheels Company Cars.


Waarom Greenwheels Company Cars?

  • Nog flexibeler, efficiënter en duurzamer reizen.
  • Door slim delen besparen op autokosten en parkeerruimte.
  • Volledige ontzorging.
  • Makkelijk via de NS-Business Card reserveren, beheren en betalen.
  • Mobiele oplossing voor medewerkers.

Hoe werkt het?

In overleg plaatsen we een gewenst aantal en types Greenwheels deelauto’s op uw eigen terrein. Deze worden exclusief gebruikt door uw werknemers. U opent de auto met behulp van de NS-Business Card. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van andere Greenwheels-auto’s. Met meer dan 1.700 locaties is er altijd een auto bij u in de buurt. U ontvangt achteraf een overzichtelijke factuur voor de kosten die u met de NS-Business Card heeft gemaakt. Daar staan dus ook de kosten van Greenwheels Company Cars bij.

Gemak voor werkgever en werknemer

De gemeente Meierijstad maakt gebruik van Greenwheels Company Cars in combinatie met de NS-Business Card en vertelt wat de voordelen zijn.

Geïnteresseerd?

Uw accountmanager van NS Zakelijk kan u nog veel meer vertellen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid om ook elektrische auto’s te leveren. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met uw accountmanager. Of bel met de Zakelijke Klantenservice via 030 300 11 11. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Company Cars bij Meierijstad