Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Greenwheels Company Cars

Met de NS-Business Card kun je met verschillende vervoersmiddelen van deur tot deur reizen. Een slimme poolauto waar jij op ieder moment over kunt beschikken. Dat is Greenwheels Company Cars.


Waarom Greenwheels Company Cars?

  • Greenwheels Company Car is een deelauto bij uw organisatie voor de deur
  • De auto is makkelijk met de NS-Business Card te reserveren, beheren en betalen.
  • Door slim Company Cars te delen bespaart u op autokosten en parkeerruimte.
  • De ideale mobiele oplossing voor u en uw medewerkers.

Hoe werkt het?

In overleg plaatsen we een gewenst aantal en types Greenwheels deelauto’s op uw eigen terrein, waarbij deze exclusief door uw organisatie worden gebruikt.  

U opent de auto met behulp van de NS-Business Card. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van andere Greenwheels-auto’s. U ontvangt achteraf een overzichtelijke factuur voor de kosten die u met de NS-Business Card heeft gemaakt. Daar staan dus ook de kosten van Greenwheels Company Cars bij. 

Uw accountmanager van NS Zakelijk kan u nog veel meer vertellen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid om ook elektrische auto’s te leveren. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met uw accountmanager. Of neem contact op met Klantenservice NS Zakelijk.

Ervaringen van andere bedrijven

De gemeente Meierijstad maakt gebruik van Greenwheels Company Cars in combinatie met de NS-Business Card. Zij vertellen wat de voordelen zijn. 

Company Cars bij Meierijstad