Naar content

Hoofdnavigatie

Fietsenstalling

Met de NS-Business Card kunt u op het station uw fiets stallen op rekening in alle bewaakte en zelfservice fietsenstallingen. Uw fiets staat er veilig en droog. Zo wordt het nog gemakkelijker om met de fiets naar het station te gaan.


De voordelen

  • Stal per keer uw fiets op rekening met uw NS-Business Card, u betaalt achteraf
  • Bij alle bewaakte en zelfservice stallingen
  • Makkelijk met uw NS-Business Card in- en uitchecken bij de fietsenstalling
  • Eenvoudig achteraf betalen via een maandelijkse factuur voor uw werkgever. Op de factuur vindt u een overzicht wanneer u uw fiets heeft gestald.

Wat is de NS-Business Card?

Eén kaart voor al het OV, speciaal voor ondernemend Nederland. Nooit meer saldo laden en achteraf betalen voor wat u gebruikt. Handig toch?

Hoe werkt het stallen?

Meld u eerst aan via Mijn NS Zakelijk. Vertel de medewerkers bij een bewaakte stalling dat u uw fiets wilt stallen op rekening met de NS-Business Card. Zij helpen u graag verder. Met uw NS-Business Card checkt u vervolgens in en uit bij de fietsenstalling wanneer u uw fiets wilt stallen. 

In de zelfservice stalling houdt u uw NS-Business Card voor de display en volgt u de aanwijzingen. Bij het verlaten van de stalling checkt u weer uit met uw NS-Business Card.

In de zelfservice fietsenstallingen Amersfoort Schothorst en Hilversum Sportpark kunt u helaas niet met uw NS-Business Card uw fiets stallen.

Toestemming deur-tot-deurdiensten

Om gebruik te kunnen maken van de deur-tot-deurdiensten geeft u eenmalig toestemming voor het delen van uw NS-Business Cardgegevens met onze deur-tot-deurpartners. Dit doet u via Mijn NS Zakelijk

Binnen uw bedrijf heeft u toestemming nodig van uw werkgever. Vraag naar de mogelijkheden bij de contactpersoon voor NS.