Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Mobiliteitsseminar 'Mobiliteitsgeluk'

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. Laat u inspireren door onder andere Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder!


Wat vond u van deze dag? We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de enquête in en win een treinreis naar Parijs!

Bekijk de aftermovie van het Mobiliteitsseminar

Mobiliteitsseminar 2019

Wist u dat mobiliteit van invloed is op uw geluk? Mobiliteit verbindt u namelijk met uw vrienden, sport, recreatie en natuurlijk uw werk. Hoe groter de keuzevrijheid en autonomie in mobiliteit, hoe groter de kans op geluk. 

Hoe zorgen we samen voor optimaal mobiliteitsgeluk van werkend Nederland? Deze vraag staat centraal tijdens het mobiliteitsseminar van NS Zakelijk op 9 mei 2019 in DeFabrique in Utrecht. U kunt van ons een inspirerende middag verwachten met thema’s als vitaliteit, duurzaamheid en gedragsverandering. 

Hoogleraar Neuropsychologie en graag geziene De Wereld Draait Door-gast Erik Scherder, geeft zijn visie op het thema mobiliteitsgeluk, gekoppeld aan gedragsverandering.

Verder komen ook Thomas Mulder van VodafoneZiggo, Maria van der Heijden van MVO Nederland en Stephanie Akkaoui Hughes van AKKA Architects en De Verkeersonderneming spreken.

Bekijk hier de presentaties van de Mobility Talks:

Inspiratiesessies

Inspiratiesessie ‘Elke dag is anders’

De NS-Business Card kan meer dan je wellicht denkt. Na deze workshop ken je meer mogelijkheden van de NS-Business Card en weet je hoe je die mogelijkheden zo effectief mogelijk benut. Vanuit de invalshoeken ‘aanvullende modaliteiten’, ‘privacy’ en ‘succesvol implementeren’ staat kennisdelen tijdens deze interactieve workshop centraal.

Inspiratiesessie ‘Hoe gedijt jouw mobiliteitsbeleid?’

Wat is er nou mooier dan van andere professionals leren hoe zij omgaan met mobiliteitsvraagstukken? Tijdens deze sessie bespreek je actuele mobiliteitsthema’s rondom vermindering van autogebruik, duurzaamheid en goed werkgeverschap in de vorm van een speeddatesessie in groepjes van 6 personen.

Inspiratiesessie ‘Jouw duurzame reis’

Hoe ziet jouw duurzame reis eruit? Kan het ook anders? En welke rol kan NS hierin spelen? Ontdek wat NS zelf allemaal doet en laat u inspireren! In deze interactieve workshop gaan we samen op reis, delen we kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam reizen, en bespreken we vier thema’s die voor NS belangrijk zijn: duurzame mobiliteit en circulair, inclusief en energieneutraal ondernemen.