Hoofdnavigatie

Naar content

Onze klanten over de NS-Business Card

Reizen met de NS-Business Card biedt uw bedrijf en medewerkers veel voordelen. Besparen op reiskosten, gemak en milieuvriendelijk reizen. Lees wat anderen ervan vinden en ontdek alle voordelen van zakelijk reizen met NS.

Bestel nu de gratis 
NS-Business Card

Waarom kozen zij voor de NS-Business Card?

Zakelijk reizen met NS

Veel ondernemers, topsporters en organisaties gingen u voor in het gebruik van de NS-Business Card. Zoals de Provincie Zeeland, Stichting Natuurmonumenten. Lees in de testimonials waarom zij voor het woon-werkverkeer en de zakelijke reizen van hun medewerkers de NS-Business Card kozen én wat hun ervaring hiermee is.

Ook voor topsporters en ondernemers

Topsportster Tessa Veldhuis en ondernemer en Olympisch kampioen Ard Schenk reizen ook met de NS-Business Card. In twee filmpjes vertellen zij waarom zij hier enthousiast over zijn en wat zij als voordelen ervaren. En waarom reist ondernemer Iwan van Geelen tegenwoordig met de trein naar Duitsland? Lees hieronder zijn verhaal.

‘Een echte treinfan geworden door de NS-Business Card’ | Sandra Poelen, ABN AMRO

Met de NS-Business Card kan ik gratis met het openbaar vervoer door heel Nederland reizen, ook in het weekend. Ik ben er heel blij mee; het is gemakkelijk en zo goed geregeld!’

Topsporters over de NS-Business Card

NS ontzorgt met de NS-Business Card niet alleen ondernemers en werknemers. Als Official Supplier ondersteunt NS de topsporters van Nederland met de NS-Business Card. Zo worden (aankomende) topsporters ontzorgt op weg naar succes.

Natuurmonumenten bespaart

Als uw bedrijf meer dan 100.000 hectare natuurlandschap beheert, zit duurzaam ondernemen in uw natuur. Natuurmonumenten stimuleert het OV-gebruik bij haar medewerkers met de NS-Business Card en bespaart jaarlijks 300 ton aan CO2.

Provincie Zeeland en de NS-Business Card

Met de NS-Business Card is zakelijk reizen gemakkelijk, kostenbesparend en duurzaam. Voor de Provincie Zeeland blijkt de NS-Business Card een goede oplossing.

ZZP: "Mijn werk is af voordat ik thuis ben"

Tegenwoordig neemt ondernemer Iwan van Geelen om de paar weken de internationale trein naar Keulen. Hij is zo sneller op z’n bestemming en het werk is af voordat hij thuis is.