Hoofdnavigatie

Naar content

Topsporters over de NS-Business Card

NS ontzorgt met de NS-Business Card niet alleen ondernemers en werknemers. Als Official Supplier ondersteunt NS de topsporters van Nederland met de NS-Business Card. Zo worden (aankomende) topsporters ontzorgt op weg naar succes.


Over NS & topsport

NS is sinds 2004 verbonden met NOC*NSF. Als Official Supplier ondersteunt NS de topsporters van Nederland met de NS-Business Card. Zo worden (aankomende) topsporters ontzorgt op weg naar succes. NS houdt Nederland graag in beweging

Ondernemen is net topsport

Of je nu ondernemer, werknemer of topsporter bent: de focus op prestaties en het vinden van de balans tussen in- en ontspanning komen aardig overeen. Een treinreis is daarbij een prima gelegenheid om een rustmoment te creëren of onderweg juist nog even ongestoord te kunnen werken. De NS-Business Card ontzorgt daarbij.

’Op deze manier reizen is voor mij gemak en luxe’

Tessa Veldhuis (25) is topsporter bij NOC*NSF. Ze speelt Rugby Sevens voor het Nederlands team, waarmee zij zich wil kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2016). Zij reist voor haar rugby door heel Nederland en is gewend om de trein te pakken als ze van A naar B reist. Met de NS-Business Card, die ze van NOC*NSF kreeg, hoeft ze zich over de reis niet druk te maken. Het geeft haar de rust die ze nodig heeft om zich te concentreren op haar topsport.

Bekijk het filmpje met Tessa en hoor wat zij vindt van het reizen per trein en het gebruik van de NS-Business Card.  

Over NS & topsport

NS is sinds 2004 verbonden met NOC*NSF. Als Official Supplier ondersteunt NS de topsporters van Nederland met de NS-Business Card. Zo worden (aankomende) topsporters ontzorgt op weg naar succes. NS houdt Nederland graag in beweging.

Ard Schenk reist per trein

Ook ondernemer en Olympisch schaatskampioen Ard Schenk (70) reist heel Nederland door met de NS-Business Card. In de trein bereidt hij zich rustig voor op zijn lezingen en presentaties.

Bekijk het filmpje met Ard Schenk en hoor wat zijn ervaringen met de NS-Business Card zijn.