Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Expertgroep NS Zakelijk

De Expertgroep NS Zakelijk bestaat uit contactpersonen bij bedrijven die hun medewerkers de NS-Business Card aanbieden. Wij vragen hen, middels een aantal enquêtes per jaar, om ons feedback te geven op onze communicatie-uitingen, maar ook om kritisch mee te kijken op diverse andere onderwerpen, zoals nieuwe producten of aanvullende diensten op de NS-Business Card en het Mijn NS Zakelijk account. U kunt enquêtes invullen waar en wanneer het u uitkomt. De Expertgroep NS Zakelijk is onderdeel van het reeds bestaande Panel voor NS Reizigers. U ontvangt echter uitsluitend enquêtes vanuit NS Zakelijk.


Iets voor u?

Wij streven naar een zo groot mogelijke expertgroep en kunnen ook uw mening goed gebruiken. Dus, wilt u meedenken met de producten die NS Zakelijk ontwikkelt en reageren op onze (online-)communicatie uitingen zoals de website, e-mails en brieven en het Mijn NS Zakelijk portaal? Meld u dan aan voor de Expertgroep NS Zakelijk.

Wat verwachten we van u?

Een aantal keer per jaar sturen we u een e-mail met het verzoek om een enquête in te vullen. We geven hierbij telkens aan hoeveel tijd het u ongeveer gaat kosten. Voordat u kunt deelnemen aan de enquêtes, vragen wij u een aantal vragen te beantwoorden over wie u bent en voor welk bedrijf u onze contactpersoon bent. Het invullen van deze eerste vragen duurt ongeveer 5 minuten. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail en maken we een persoonlijke pagina voor u aan, waarop u zelf uw gegevens kunt inzien en wijzigen. Zodra er na uw aanmelding een enquête is, sturen wij u een uitnodiging voor deelname.

Wij houden u op de hoogte van de resultaten

We verwerken de resultaten van de onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen in de zakelijke nieuwsbrief of sturen u een e-mail. Heeft u nog vragen over de Expertgroep NS Zakelijk, of twijfelt u over deelname, mail dan naar info@nspanel.nl