Naar content

Hoofdnavigatie

Expertgroep NS Zakelijk

Expertgroep NS Zakelijk bestaat uit contactpersonen bij bedrijven die hun medewerkers NS-Business Card aanbieden. Wij vragen hen, middels een aantal enquêtes per jaar, om ons feedback te geven op onze communicatie uitingen, maar ook om kritisch mee te kijken op diverse andere onderwerpen, zoals aanvullende diensten of nieuwe producten op de NS-Business Card en het Mijn NS Zakelijk account. U kunt de enquête invullen waar en wanneer het u uitkomt. De Expertgroep NS Zakelijk is onderdeel van het reeds bestaande Panel voor NS Reizigers. U ontvangt echter uitsluitend enquêtes vanuit NS Zakelijk.


Iets voor u?

Wij streven naar een zo groot mogelijke expertgroep en kunnen ook uw mening goed gebruiken. Dus, wilt u meedenken met de producten die NS Zakelijk ontwikkelt en reageren op onze (online-)communicatie uitingen zoals de website, e-mails en brieven en het Mijn NS Zakelijk portaal? Meldt u dan aan voor de Expertgroep NS Zakelijk.

Wat verwachten we van u?

Een aantal keer per jaar sturen we u een e-mail met het verzoek om een enquête in te vullen. We geven hierbij telkens aan hoeveel tijd het u ongeveer gaat kosten. Voordat u kunt deelnemen aan de enquêtes, vragen wij u een aantal vragen te beantwoorden over wie u bent en voor welk bedrijf u onze contactpersoon bent. Het invullen van deze eerste vragen duurt ongeveer 5 minuten. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail en maken we een persoonlijke pagina voor u aan, waarop u zelf uw gegevens kunt inzien en wijzigen. Zodra er na uw aanmelding een enquête is, sturen wij u een uitnodiging voor deelname.

Wij houden u op de hoogte van de resultaten

We verwerken de resultaten van de onderzoeken waaraan u hebt deelgenomen in de zakelijke nieuwsbrief of sturen u een e-mail. Heeft u nog vragen over de Expertgroep NS Zakelijk, of twijfelt u over deelname, mail dan naar info@nspanel.nl