Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Mobiliteitskaart voor MKB

Al het vervoer voor u en uw medewerkers compleet geregeld, van A tot Z. Met de NS-Business Card reizen uw medewerkers elke dag met het vervoermiddel dat het beste uitkomt. Zo is het vervoer altijd flexibel, efficiënt en goed geregeld. Hoe klein of groot uw onderneming ook is.


Zakelijk reizen zonder zorgen

Afhankelijk van de dag maken uw medewerkers een keuze. Is het om een file te ontwijken, voor die afspraak midden in de stad, of om extra tijd te winnen door treintijd te gebruiken voor werk. Met de NS-Business Card kunnen uw medewerkers altijd op pad.

Eenvoudig inchecken bij al het OV, of reserveren van een deelauto of taxi via de NS-app, binnen no time zijn uw medewerkers onderweg. Zonder geld voor te hoeven schieten en reizen te declareren. De reizen worden namelijk achteraf gefactureerd via een maandelijkse factuur. Dat scheelt u ook een hoop administratie.

Zelf uw mobiliteit inrichten

De regie houdt u zelf. Maakt uw organisatie gebruik van de NS-Business Card, dan hoort daar namelijk een online self-serviceportaal bij. In Mijn NS Zakelijk kunt u naast facturen en rapportages inzien ook (extra) kaarten bestellen, abonnementen wijzigen en aangeven wie van welke deur-tot-deurdiensten  gebruik mag maken.

Uw medewerkers krijgen een eigen account waarin zij alleen hun eigen NS-Business Card kunnen inzien en eventueel kenmerken aan reizen toevoegen, zoals een privé/zakelijk kenmerk, of een kostenplaats voor een bepaald project. Deze kenmerken ziet u ook terug in de specificatie bij de factuur. Handig voor het doorberekenen van kosten.

Kostenbeheer

Er zijn geen vaste, of éénmalige kosten verbonden aan de NS-Business Card. Uw medewerkers hebben gratis de kaart op zak voor die momenten dat het OV, of deur-tot-deurdiensten beter uitkomen. Dit maakt het makkelijk om de kaart uit te proberen.

Elke maand ontvangt u een factuur van de gemaakte reizen en eventuele abonnementskosten. De factuur, specificatie (PDF-formaat) en transactieoverzicht (CSV-formaat), vindt u terug in Mijn NS Zakelijk. Zo heeft u alle altijd kosten op een rijtje.

 

Tip: heeft u flexibele medewerkers? Vraag dan ook een afdelingskaart aan. Hiermee maakt u gebruik van dezelfde voordelen, en de kaart is door meerdere medewerkers te gebruiken. Goed om altijd bij de hand te hebben! Deze afdelingskaart bestelt u door eerst een overeenkomst aan te vragen en daarna de kaart te bestellen in uw persoonlijke Mijn NS Zakelijk-account.

Inzicht in besparingen

Als contactpersoon voor de NS-Business Card vindt u in Mijn NS Zakelijk een dashboard ('managementrapportage') waarmee u voor een bepaalde periode inzicht krijgt in de gemaakte kilometers, de kosten van het gebruik van de NS-Business Card en de CO2-besparing die uw organisatie heeft gerealiseerd door te reizen met het openbaar vervoer.