Naar content

Hoofdnavigatie

Corporate

Van energiemaatschappij tot fabriek en van reisbureau tot kledingmerk. NS Zakelijk is uw mobiliteitspartner en heeft ervaring met verschillende branches en diverse organisatiestructuren. Ook uw situatie is voor ons dus herkenbaar waardoor wij uw organisatie maatwerk kunnen bieden.


De voordelen van de NS-Business Card

  • Reizen zonder vaste abonnementskosten: u betaalt alleen voor gemaakte reizen.
  • Geen saldo meer laden: u ontvangt achteraf een factuur voor het gebruik.
  • Minder administratie per werknemer: 1 kaart, 1 doorlopende overeenkomst, 1 factuur.
  • Snel inzicht in het gebruik: Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk.
  • Verschillende voordeelabonnementen: Voeg een abonnement naar keuze toe voor extra voordeel. 

Duurzaam reizen 

Een medewerker die met de trein reist, reduceert daarmee 75% CO2 uitstoot ten opzichte van dezelfde reis met een (gemiddelde) auto. Natuurlijk zijn niet alle reizen met de trein te doen en is een auto soms het beste vervoersmiddel. Met die wetenschap kunnen wij uw bedrijf helpen om de CO²-uitstoot verder te reduceren. Niet alleen door de auto te laten staan, maar ook door te adviseren in hoe u de reiskilometers verminderen, anders reizen kunt stimuleren en autogebruik kan optimaliseren.

Kostenbesparing

De kosten voor woon-werkreizen en zakelijke reizen vormen in veel organisaties de tweede of derde grootste kostenpost. NS Zakelijk kan u helpen uw reisbudget anders in te zetten en te optimaliseren door gebruik te maken van onze kennis en handige tools.

Vitale en tevreden medewerkers

Medewerkers hechten steeds meer belang aan fysieke en mentale fitheid. Ander reisgedrag stimuleren draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.
Een recent onderzoek van het RIVM toont aan dat treinreizigers fysiek actiever zijn, vaker lopen en fitter zijn dan autoreizigers. Een NS-Business card zorgt dus niet alleen voor vitalere medewerkers, maar draagt ook bij aan hun mentale gezondheid.

Reisvrijheid en goed bereikbaar

Reizen per trein, bus, tram en metro valt uiteraard onder openbaar vervoer. Met de deur-tot-deurdiensten die u gratis op de NS Businesscard kunt activeren is ook het vervoer van- en naar het station goed geregeld. Reizen uw medewerkers ook internationaal? Dan boekt u ook Europese treinreizen gemakkelijk. 

Team Commercie en Industrie

“Wilt u ook minder, anders en zuiniger reizen stimuleren? Laat zakelijke mobiliteit in uw voordeel werken!”

Linda Dijs

Linda.Dijs@ns.nl
06 52 00 18 35

Team Financiële zakelijke dienstverlening

“Aandacht voor uw zakelijke mobiliteit kan u veel opleveren. Zoals kostenbesparing, minder CO²-uitstoot en vitalere en tevredener medewerkers. Hoe? Ik leg het graag uit.”

Rika Jongman

Rika.Jongman@ns.nl
06 29 59 84 68

Team Overheid en non-profit

“Onze zakelijke klanten zoeken steeds meer oplossingen die zowel aantrekkelijk zijn als werkgever als voor hun werknemers. Hoe richt je dat nu slim, flexibel en duurzaam in? Ik help u graag.”

Marcus Hinrichs

Marcus.Hinrichs@ns.nl
06 57 87 62 67