Naar content

Hoofdnavigatie

Grootzakelijk

Van energiemaatschappij tot fabriek en van reisbureau tot kledingmerk. NS Zakelijk is uw mobiliteitspartner en heeft ervaring met verschillende branches en diverse organisatiestructuren. Ook uw situatie is voor ons herkenbaar en wij bieden uw organisatie maatwerk.


Waar kunnen wij u bij helpen?

  • Duurzaam mobiliteitsbeleid
  • Kostenbesparing
  • Vitale en tevreden medewerkers
  • Reisvrijheid door goede bereikbaarheid

Team Commercie en Industrie

“Wilt u ook minder, anders en zuiniger reizen stimuleren? Laat zakelijke mobiliteit in uw voordeel werken!”

Linda Dijs

Linda.Dijs@ns.nl
06 52 00 18 35

Team Financiële zakelijke dienstverlening

“Aandacht voor uw zakelijke mobiliteit kan u veel opleveren. Zoals kostenbesparing, minder CO²-uitstoot en vitalere en tevredener medewerkers. Hoe? Ik leg het graag uit.”

Rika Jongman

Rika.Jongman@ns.nl
06 29 59 84 68

Team Overheid en non-profit

“Onze zakelijke klanten zoeken steeds meer oplossingen die zowel aantrekkelijk zijn als werkgever als voor hun werknemers. Hoe richt je dat nu slim, flexibel en duurzaam in? Ik help u graag.”

Marcus Hinrichs

Marcus.Hinrichs@ns.nl
06 57 87 62 67

Duurzaam reizen 

Om de CO²-uitstoot verder te reduceren, kunt u reiskilometers verminderen, anders reizen stimuleren en autogebruik schoner/zuiniger maken.

Kostenbesparing

De kosten voor woon-werkreizen en zakelijke reizen vormen in veel organisaties de tweede of derde grootste kostenpost. De moeite waard dus om naar te kijken.

Vitale en tevreden medewerkers

Medewerkers hechten steeds meer belang aan fysieke en mentale fitheid. Ander reisgedrag stimuleren draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.

Reisvrijheid en goed bereikbaar

Reizen per trein, bus, tram en metro valt uiteraard onder openbaar vervoer. Met de deur-tot-deurdiensten is aanvullende vervoer ook goed geregeld. Ook Europese treinreizen boekt u gemakkelijk.