Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Kleinzakelijk

Wil je al het vervoer voor jou en jouw medewerkers compleet en duurzaam regelen? Denk dan eens aan de NS-Business Card. Hiermee reizen jouw medewerkers flexibel met het openbaar vervoer. Dat is in veel gevallen voordeliger dan reizen met de auto en geeft de mogelijkheid de reistijd te gebruiken als werktijd. Bovendien heb je geen last van files en verlaag je de CO2-uitstoot van het bedrijf. Natuurlijk heb je op ieder moment inzicht in het reisgedrag van jouzelf en je medewerkers.


De voordelen van de NS-Business Card

  • Reizen zonder vaste abonnementskosten: u betaalt alleen voor gemaakte reizen.
  • Geen saldo meer laden: u ontvangt achteraf een factuur voor het gebruik.
  • Minder administratie per werknemer: 1 kaart, 1 doorlopende overeenkomst, 1 factuur.
  • Snel inzicht in het gebruik: online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk.
  • Verschillende voordeelabonnementen: voeg een abonnement naar keuze toe voor extra voordeel.

Gemak van 1 kaart

Met de NS-Business Card reist u uiteraard gemakkelijk met de trein, bus, tram en metro.

Ook voor uw reizen naar en van het station biedt de NS-Business Card een oplossing. Met de deur-tot-deurdiensten die u gratis op de NS-Business Card kunt activeren pakt u makkelijk een taxi, Greenwheels-auto of een OV-fiets. Bovendien heeft u toegang tot de  handig gelegen P+R parkeerterreinen bij het station.

Reizen uw medewerkers ook internationaal? Dan boekt u met uw NS-Business Card ook eenvoudig Europese treinreizen.

Controle en inzicht van gemaakte reiskosten 

Met de NS-Business Card heeft u minder administratieve lasten. Maandelijks ontvangt u 1 factuur met een overzicht van de gemaakte reizen per medewerker. Dat betekent voor u een eenvoudige btw-teruggave met 1 overzichtelijke factuur met voor al uw zakelijke reiskosten

Vitale en tevreden medewerkers

Medewerkers hechten steeds meer belang aan fysieke en mentale fitheid. De verhoging van de pensioenleeftijd en de vergrijzing spelen hierbij een rol. Ander reisgedrag stimuleren draagt het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.

Onderzoek van het RIVM laat zien dat treinreizigers fysiek actiever zijn, vaker lopen en minder overgewicht hebben dan autoreizigers. In Nederland gaan veel forenzen namelijk fietsend of wandelend van en naar het station. Dit maakt de keuze voor de trein gezonder dan de auto. Daarnaast zijn treinreizigers tevredener met hun gezondheid dan automobilisten.