Naar content

Hoofdnavigatie

MKB

Al het vervoer voor u en uw collega's of medewerkers compleet geregeld. Reizen met het openbaar vervoer is in veel gevallen voordeliger dan reizen met de auto. U kunt onderweg werken en heeft geen last van files. Bovendien heeft u op ieder moment inzicht in reisgedrag.


Wat biedt de NS-Business Card?

  • Al het vervoer compleet geregeld met 1 kaart.
  • Geen abonnementskosten, u betaalt alleen voor gemaakte reizen.
  • Minder administratie: 1 kaart, 1 doorlopende overeenkomst, 1 factuur.
  • Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk.
  • Naar keuze abonnement toevoegen om voordeliger te reizen.

Gemak van 1 kaart

Reizen per trein, bus, tram en metro valt uiteraard onder openbaar vervoer. Met de deur-tot-deurdiensten is aanvullende vervoer ook goed geregeld. Zo kunnen u en uw medewerkers dagelijks reizen met het vervoersmiddel naar keuze. Ook Europese treinreizen boekt u gemakkelijk. 

Controle en inzicht van gemaakte reiskosten 

Met de NS-Business Card heeft u minder administratieve lasten. Maandelijks ontvangt u 1 factuur met een overzicht van de gemaakte reizen per medewerker. Dat betekent voor u een eenvoudige btw-teruggave met 1 overzichtelijke factuur met voor al uw zakelijke reiskosten

Vitale en tevreden medewerkers

Medewerkers hechten steeds meer belang aan fysieke en mentale fitheid. De verhoging van de pensioenleeftijd en de vergrijzing spelen hierbij een rol. Ander reisgedrag stimuleren draagt het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.