Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dit is NS Go

Wat als uw medewerker altijd vrij kan kiezen voor een reisoplossing die bij hem past? En dat hij tegelijk kan kiezen voor een duurzame, goedkope en slimme oplossing? Bij NS Go zitten uw medewerkers niet vast aan één mobiliteitsoptie. Er is een grote waaier aan vervoerders bij NS Go aangesloten. En dat worden er steeds meer.


Ervaring en expertise

Wij denken steeds met u mee

Wij geven u mobiliteitsadvies op basis van onze uitgebreide expertise. We helpen u met het vormen van uw mobiliteitsbeleid met een focus op flexibiliteit, kostenbeheersing en duurzaamheid.

De balans tussen kosten en duurzaamheid

Een duurzaam beleid vormen betekent zowel toegang geven tot duurzame mobiliteitsopties, als medewerkers slimme keuzes laten maken. Voor kostenbesparing kijken we bijvoorbeeld naar het parkeerbeleid na corona.

NS Go ondersteunt een duurzaam beleid. De rapportages die u in uw NS Go-portaal vindt, geven inzicht in de mobiliteitsgewoontes van uw medewerkers. Daarnaast krijgt u een duidelijk beeld van uw CO2-emissie. Met deze gegevens kunt u sturen op kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen.

De NS Go-mobiliteitshub 

Veel mobiliteits- en HR-managers zijn bezig met het verduurzamen van hun mobiliteitsbeleid en met kostenbesparingen. In een traditioneel beleid reizen uw medewerkers met de leaseauto, met de fiets of met het openbaar vervoer. Maak de overgang naar een modern mobiliteitsbeleid waarin uw medewerker flexibel is en kiest voor één of meerdere vervoerders. Het is niet langer of-of; maar en-en. Met NS Go is de stap van een traditioneel beleid naar een flexibel beleid eenvoudiger.

Eén platform voor alle mobiliteit

NS Go functioneert als serviceplatform (met een vaste plek voor administratie). Met NS Go als platform bent u in staat om een nieuw mobiliteitsbeleid in de hele organisatie te creëren, te implementeren en te bewaken.

Uw mobiliteitsbeleid als startpunt

Wilt u OV-abonnementen implementeren of uw medewerkers gebruik laten maken van deelfietsen, elektrische steps of elektrische auto’s? Het is helemaal aan u.

Laat NS Go het werk doen

Zodra uw mobiliteitsbeleid op papier staat, zorgen wij voor de volledige integratie met uw HR- en IT-systemen en –processen. Dit maakt de administratie en operatie heel eenvoudig voor u.

Een uniek medewerkersplatform

U krijgt toegang tot uw eigen mobiliteitsplatform. HR- en mobiliteitsmanagers beheren op dit platform de volledige administratie en alle mobiliteitscontracten. U beheert wat komt kijken bij het aanbieden van flexibele mobiliteitsdiensten aan medewerkers op één plek. Medewerkers kiezen op dit platform voor de mobiliteitsopties die het best bij hen passen.

Kies de mobiliteitsdiensten die bij uw organisatie passen

Wilt u deelfietsen, elektrische scooters, deelauto’s of ander vervoer aanbieden aan uw medewerkers? Met NS Go heeft u een open ecosysteem: u kiest welke mobiliteitsdiensten uw medewerkers kunnen gebruiken. Op die manier voorziet u met het platform uw medewerkers van de (lokale) reismogelijkheden die passen bij uw organisatie en de behoeften van uw medewerkers.

Zo werkt NS Go voor uw medewerkers

Uw medewerkers genieten van vrije keuzemogelijkheden voor hun mobiliteit. Zo kunnen zij:

  • zelf bepalen welke mobiliteitsoptie het best bij hen past

  • van hun reis een moment van ontspanning maken

  • tijd besparen omdat zij niet in de file staan

  • bijdragen aan een duurzame wereld

  • hun gezondheid verbeteren door meer te bewegen

Ready, Set, Go! 

Wij leveren een volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd mobiliteitsplatform voor alle gebruikers. Zij kunnen eenvoudig via hun telefoon de beste keuzes maken voor hun reis. Met NS Go is reizen flexibel en eenvoudig.

Het platform wordt geïntegreerd met de NS-App en de NS-Business Card.

Changemanagement binnen uw organisatie

Veranderprocessen, zoals de integratie van duurzame mobiliteit, kunnen veel losmaken binnen een organisatie. Wij begrijpen dat. Daarom zijn we nauw betrokken bij het hele proces en ondersteunen we uw medewerkers zo goed mogelijk. Door alternatieve mobiliteit toegankelijk te maken, willen wij een geleidelijke gedragsverandering bij uw medewerkers stimuleren. Dit doen we op basis van onze ervaring en expertise, en met een empathisch en mensgerichte aanpak.

World class Team Support

Het groeiende NS Go-team zorgt voor een uitstekende service, naadloze integratie, professionele implementatie en vlotte onboarding! Wij vormen een dynamisch team en worden volop gedreven door onze drie waarden die ons elke dag motiveren: empathie, initiatief en efficiëntie. Dit inspireert ons om uw mobiliteitbeleid te integreren, volledig op maat en naar uw wens.

Zet vandaag nog in op slimme mobiliteit

Meer weten over NS Go? Maak een afspraak met onze accountmanager en bespreek of NS Go een oplossing kan zijn voor uw organisatie.