Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Onze missie

Bij NS Go geloven wij dat innovatie en gemak hand in hand gaan met een duurzame economie. Dit is waarom ons unieke platform flexibele mobiliteit omzet in een nieuwe realiteit. Uw medewerker bepaalt zelf hoe hij wil reizen. Met NS Go geeft u uw medewerkers flexibele, duurzame  en economische mobiliteitsopties. Tegelijkertijd maakt u de HR-processen en administratie eenvoudiger.


Onze visie

NS Go gelooft dat zakelijke mobiliteit een vrije en persoonlijke keuze is.

Vrij. Het is de persoon die de mobiliteit creëert die bij hem past, niet omgekeerd. Ons platform geeft uw medewerkers de vrijheid in hun mobiliteitskeuze.

Flexibel. Het is niet ‘of-of’ maar ‘en-en'. Ons platform geeft een maximaal aanbod van duurzame oplossingen, terwijl de administratie voor HR gereduceerd wordt tot een minimum.

Persoonlijk. Geen dag is hetzelfde. Waarom zou mobiliteit dat wel zijn? De ene dag trotseert uw medewerker de regen met de fiets naar het station, de volgende dag neemt hij een elektrische auto. NS Go volgt de behoeften van uw medewerkers.

Ons verhaal

Steeds meer mensen maken gebruik van een e-scooter, deelfiets of Greenwheels. Met NS Go bundelen we de krachten om dit te stimuleren. Met de innovatieve mindset van een start-up en de voordelen van NS: een bewezen geschiedenis, een eigen NS-app en een groot aanbod van abonnementen.

De coronacrisis heeft de wereld van mobiliteit nog meer veranderd. Bij NS Go zijn wij vastbesloten het verschil te maken. Met een platform dat alternatieve mobiliteit toegankelijk maakt en het gebruik van duurzame mobiliteit stimuleert bij grote werkgevers en hun werknemers.

Met het NS Go-mobiliteitsplatform zorgen wij voor het nieuwe zakelijk reizen.

Ontmoet het NS Go-team!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van NS Go voor uw organisatie?