Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Lees op deze pagina op welke manieren je met ons in contact kunt komen. Of bekijk de veelgestelde vragen.


Kom met ons in contact

> Heb je interesse in NS Go en ben je nog geen klant van NS? Plan dan een afspraak.

> Ben je al klant van NS? Neem dan contact op met je accountmanager.

> Werk je bij een organisatie die al met NS Go werkt? Hier kun je inloggen.

 

Veelgestelde vragen NS Go

 • Past mijn mobiliteitsbeleid in NS Go?

  Absoluut! Jij bepaalt het mobiliteitsbeleid dat het beste bij de doelen en behoeftes van jouw organisatie aansluit. De experts van NS Go bieden jou desgewenst advies. Vervolgens wordt het beleid geconfigureerd in de NS Go hub en staan wij in voor het verdere beheer van jouw mobiliteitsbeleid.    

 • Wat is het verschil tussen de NS-Business Card en NS Go?

  Via de NS-Business Card kunnen jouw medewerkers met de trein en de bijhorende deur-tot-deurdiensten reizen. Gemaakte ritten met de NS-Business Card worden automatisch binnen NS Go geregistreerd. Vanuit het NS Go mobiliteitsportaal kunnen deze ritten vervolgens aan de juiste reden gedeclareerd worden en worden extra mobiliteitsdiensten beheerd waaronder kilometerregistratite, kantoor-of thuiswerkregistratie, fietsritten en ritten met deelauto.

 • Welke app gebruik ik?  

  De NS-app die miljoenen Nederlanders dagelijks gebruiken. De NS Go functionaliteit is gekoppeld aan deze app.   

 • Vallen alle NS-producten binnen NS Go?

  Ja, alle zakelijke NS-producten worden ook binnen NS Go aangeboden. Je kunt kiezen voor het reizen-op-rekening of voor een abonnement. Sinds 1 september 2021 heeft NS ook Traject op Maat. NS Go geeft advies over welk reisproduct het best bij jouw verschillende medewerkers past.    

 • Is NS Go een Mobility-as-a-Service ('MaaS')-toepassing?  

  NS Go is inderdaad een MaaS-toepassing op maat van jouw organisatie. NS Go biedt ruimte om jouw medewerkers dagelijks gebruik te laten maken van de beste mobiliteitsopties voor zowel woon-werk als zakelijke ritten. Jij bepaalt welke mobiliteitsopties je beschikbaar stelt voor jouw medewerkers.

 • Hoe zit het met de privacy & security?

  NS neemt de verwerking van de persoonsgegevens van haar miljoenen reizigers uiterst serieus. De security van al onze systemen is op het allerhoogste niveau geregeld. Daarom is NS Go ontwikkeld in overeenstemming met zowel ‘privacy by design and by default’ als ‘security by design and by default’. De security baseline voor al onze informatiesystemen is gebaseerd op de controles uit ISO 27001 Annex A. Alle verwerkersovereenkomsten met onze leveranciers worden bijgewerkt en geformaliseerd onder de AVG. Bovendien wordt zowel het platform als de onderliggende diensten gehost in West-Europese landen. 

 • Houdt NS Go ook rekening met de huidige (fiscale) regelingen?  

  Ja, tijdens de implementatie van NS Go worden de wettelijke en fiscale verplichtingen in acht genomen. Het NS Go portaal is namelijk ontworpen om jou hier zoveel mogelijk in te faciliteren. Daarnaast heeft NS heeft ook specialisten in huis die indien gewenst geraadpleegd kunnen worden.