Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Reis duurzaam en flexibel met NS Go

Wil je je medewerkers de vrijheid geven om zelf hun werkplek en vervoersmiddel te kiezen? En zelf zo min mogelijk tijd besteden aan declaraties en administratie? Met NS Go maak je dit mogelijk.


De all-in-one mobiliteitsoplossing van NS

NS Go is de oplossing voor bedrijven die echt werk willen maken van duurzame mobiliteit en hybride werken.  

We helpen je vanuit de NS-missie ‘Nederland duurzaam bereikbaar. Voor iedereen’. En vanuit onze ervaring met zakelijke mobiliteit bij 4000 grootzakelijke klanten.   

NS Go is een verbetering voor je hele organisatie 

> Reizen door heel Nederland met verschillende vervoersmiddelen via de NS-Business Card: de meest gebruikte mobiliteitskaart van Nederland. 

> Eigen contracten met andere aanbieders beheren, zoals regionale vervoerders, leasefietsen en deelauto’s. 

> Supereenvoudig declaraties en kosten beheren op het NS Go-platform. 

> Grip op je mobiliteitsbeleid: alle contracten, inzichten en rapportages op één plek.

Dit is NS Go

Regel je zakelijke reizen makkelijker, bewuster en flexibeler. En stuur op kosten, duurzaamheid en administratieve verlichting.

Hoe implementeer je NS Go?

Jouw mobiliteitsbeleid

Onze mobiliteitsconsultants geven advies bij het uitdenken van een beleid, met een focus op flexibiliteit, kostenbeheersing en duurzaamheid.

Een samenwerking met NS Go is een partnership. Wij helpen jou om alles uit jouw mobiliteitsbeleid te halen. Dat doen we vanuit onze oprechte interesse in jouw organisatie en onze gemeenschappelijke doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Nu, en in de toekomst. 

Iedereen duurzaam

Veranderprocessen kunnen emoties losmaken. Daarom zijn we nauw betrokken bij het hele proces en ondersteunen we jouw medewerkers zo goed mogelijk. Door duurzame mobiliteit toegankelijk te maken, willen wij een geleidelijke gedragsverandering bij jouw medewerkers stimuleren. Dit doen we op basis van onze ervaring en expertise, en met een empathisch en mensgerichte aanpak.

Continue vooruit

Een mobiliteitsbeleid is nooit ‘af’. Wij denken met je mee en bespreken elk kwartaal proactief de verbeterkansen die wij zien. Denk aan best practices bij andere klanten, nieuwe mobiliteitsaanbieders op de markt of wijzigingen in overheidsbeleid. 

Benieuwd hoe NS Go eruitziet?

We gaan graag met jou in gesprek over je mobiliteitsbeleid. En we geven met plezier een demo van hoe we jouw beleid tot leven brengen met NS Go. Dat doen we online, of bij jou op kantoor.