Naar content

Hoofdnavigatie

1e klas verhalen

Iedere onderneming begint met een goed verhaal. Of dat nu zijn oorsprong vindt in een ambitie, ontstaat vanuit een maatschappelijk oogpunt of omdat het ‘ondernemersbloed’ in de familie zit. Verhalen waar je als ondernemer inspiratie of handige do's en don'ts uit kunt halen. Daarom heeft LINDA. een podcastserie opgenomen die mede mogelijk is gemaakt door NS-Business Card. 


Vrouwelijke ondernemers aan het woord

Jo van Egmond, bekend als nieuwslezer bij De Coen en Sander Show op Radio 538, gaat in deze nieuwe podcastserie ‘1e klas verhalen’ in gesprek met zes succesvolle ondernemers. Hoe is hun bedrijf tot stand gekomen. Met welke ups en downs kregen ze te maken? Hoe regel je je zaken als ondernemer? Focus op werk, niet op de randzaken. Wat geef je ervoor op, maar vooral: wat levert het op? Allemaal vragen waar deze inspirerende ondernemers antwoord op geven.

In de eerste aflevering praat Jo met Fabienne Chapot (38) over haar gelijknamige modemerk. Ze praten over het moederschap, financiële tegenslagen en het runnen van een eigen modemerk.

In de volgende afleveringen praat Jo met Rochelle Peetoom (28) CEO van haar- en make-up salon Rob Peetoom en met de stoere Samira el Idrissi (26), wereldkampioen taekwondo én ondernemer. Daarnaast zijn oprichter van de saladebar SLA Nina Pierson (34), meervoudig restauranteigenaar Eveline Wu (42) en strafrechtadvocaat Natacha Harlequin (46) te gast in de podcastserie.

LINDA. x NS-Business Card

Geïnspireerd geraakt door de podcasts? En als ondernemer nog op zoek naar een flexibele reisoplossing? Ervaar dan hoe zorgeloos zakelijk reizen met de NS-Business Card is. Ook ideaal in combinatie met de auto. Met de NS-Business Card op zak kies je het vervoer dat past bij jouw dag. Je reist met één kaart in het hele openbaar vervoer, maar ook met een Greenwheels auto, OV-fiets en meer. En wel zo fijn: er zijn geen vaste kosten aan de kaart verbonden. Je betaalt alleen voor de reizen die je maakt.