Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Zakelijk reizen

Al het openbaar vervoer geregeld met 1 kaart. Zo reizen medewerkers efficiënt, duurzaam en het bevordert de vitaliteit. Ervaar de voordelen.

  • U betaalt alleen voor gemaakte reizen
  • Eenvoudige administratie
  • Maandelijks een factuur achteraf
  • Kies zelf: met of zonder abonnement. Maandelijks eenvoudig aan te passen.

Wat is de NS-Business Card?

NS-Business Card is dé mobiliteitskaart voor zakelijk Nederland. Medewerkers reizen zonder saldo met de trein, bus, metro, tram, maar ook met de OV-fiets. Zo biedt u hen de vrijheid om dagelijks te reizen met een vervoersmiddel naar keuze. Zowel naar kantoor als naar afspraken.

Met de NS-Business Card heeft u minder administratieve lasten en krijgt u meer inzicht. Maandelijks ontvangt u een factuur met een overzicht van de gemaakte reizen per medewerker. Door een overzichtelijke factuur met alle zakelijke reiskosten wordt de btw-teruggave een stuk eenvoudiger.

Zo reist zakelijk Nederland

Inzicht in de prestaties van uw eigen organisatie is belangrijk, maar u bent ook benieuwd naar hoe uw organisatie ten opzichte van anderen presteert.

Niels van Geenhuizen, Programmamanager duurzaamheid bij Arcadis

“In de maanden december en januari hebben we onder de leaserijders een mobiliteits-gedragsveranderingsprogramma georganiseerd: het MEE! programma. En wat blijkt? Door collega’s te stimuleren om eens de auto te laten staan, zien we dat we vaker met het OV reizen (65%), goedkoper reizen (19%), minder met de auto reizen (23%), vaker thuiswerken of met de fiets naar kantoor komen!*

*Bron: Nationale Benchmark Zakelijke Mobiliteit 2018

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Duurzaam mobiliteitsbeleid
  • Kostenbesparing
  • Vitale en tevreden medewerkers
  • Reisvrijheid door goede bereikbaarheid

Vrijblijvend mobiliteitsadvies

“Aandacht voor uw zakelijke mobiliteit kan u veel opleveren. Zoals kostenbesparing, minder CO2-uitstoot en vitale en tevreden medewerkers. Hoe? Ik leg het graag uit”.

Rika Jongman, Adviseur financiële dienstverlening - Rika.jongman@ns.nl - 06 29 59 84 68

Advies en bestellen

Wat voor mobiliteitsoplossing past het beste bij uw bedrijf? Wij denken graag met u mee en nemen al uw zorgen uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is een gesprek aan te vragen.