Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Zo reist Nederland

Eén ding is zeker: als ondernemer is elke dag anders. De vrijheid om jouw tijd zo effectief mogelijk in te delen is daarbij belangrijk. Dit geldt ook voor de manier waarop u reist. Benieuwd hoe andere ondernemers met de NS-Business Card reizen? Laat je inspireren!

Ondernemer met een drive

Maak kennis met Dennis Karpes, oprichter van Dance4Life en Justdiggit. ‘Een enorme fan van het openbaar vervoer’, zoals hij het zelf omschrijft. Dennis neemt je mee in zijn drive als ondernemer en hoe reizen met het openbaar vervoer helpt bij zijn succes.

Dennis Karpes

Van begin- tot eindbestemming

Een afspraak dicht bij huis of wat verder weg. Uw eindbestemming is niet altijd eenvoudig met de trein te bereiken. Daarom maakt 20% van de zakelijke reizigers al gebruik van deur-tot-deurdiensten. Denk hierbij aan de OV-fiets, Greenwheels, de bus, tram of metro.

Slim reizen

Wist je dat er in de meeste Intercity's zo'n 20 stopcontacten per treinstel zitten? Handig voor het opladen van jouw telefoon of laptop. Daarnaast is in bijna alle Intercity’s gratis wifi beschikbaar. Zo kun je onderweg nog even wat zaken regelen. Maak van je reistijd eigen tijd!

Zakendoen zonder grenzen

In comfortabele ruime stoelen tot wel 300 km/per uur naar een zakelijke bestemming in Europa reizen. Uitstappen in hartje centrum van steden zoals Brussel, Parijs, Frankfurt of Düsseldorf. Reizen met de internationale trein zorgt voor extra tijd in uw drukke bestaan.

Zorgeloos zakelijk reizen

Zoveel ondernemers, zoveel reisgewoontes. Het liefst houd je je  natuurlijk bezig met jouw opdrachten. Daarom heeft NS de NS-Business Card; de zakelijke kaart voor al het openbaar vervoer. Reizen zonder saldo met maandelijks één factuur achteraf. Dan hoef je je alleen druk te maken om wat de dag brengt. Ideaal voor zzp’ers.