Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling Utrecht Smakkelaarsveld

In de Fietsenstalling Utrecht Smakkelaarsveld kunt u uw fiets op een nieuwe manier stallen, met uw OV-chipkaart. Het stallen van uw fiets wordt zo nog gemakkelijker.


Het nieuwe stallen

In de bewaakte fietsenstalling Smakkelaarsveld gebruikt u vanaf 1 augustus 2016 uw OV-chipkaart om uw fiets te stallen. Door gebruik te maken van de OV-chipkaart, maken we het stallen nóg makkelijker. U kunt er terecht voor reparatie aan uw fiets: van banden plakken tot en volledige onderhoudsbeurt.

Bekijk de video om te zien hoe het stallen met uw OV-chipkaart werkt.

Kies uw manier van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen: u checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Als u nog geen OV-chipkaart heeft, krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat. Bij het uitchecken betaalt u het tarief van €1,25 per 24 uur bij de beheerder met pin. Let op: in de stalling kunt u niet met contant geld betalen.

Stallen op rekening

Met Stallen op rekening betaalt u eenvoudig achteraf en hoeft u niet in de stalling af te rekenen met uw betaalpas. Alle transacties vindt u terug op uw maandelijkse factuur. U kunt zich gratis aanmelden voor Stallen op rekening met uw OV-chipkaart, zo wordt uw fiets stallen nog makkelijker!

Voordelen

  • Snel uw fiets stallen en geen contant geld nodig
  • Al uw transacties online bekijken
  • Achteraf betalen via automatische incasso

Heeft u al een OV-fietsabonnement, NS Business Card of andere mobiliteitskaart? Dan hoeft u zich niet aan te melden en kunt u direct gebruik maken van Stallen op rekening. U checkt met uw OV-chipkaart in en uit bij de beheerder. U betaalt het dagtarief ná 24 uur (€ 1,25 per 24 uur) achteraf via automatische incasso. Alle transacties staan op uw maandelijkse factuur.

Jaarabonnement

U kunt online een jaarabonnement afsluiten voor Fietsenstalling Smakkelaarsveld. U betaalt dit jaarabonnement per eenmalige incasso. Alleen de eerste keer checkt u in bij de incheckzuil en checkt u na het stallen van uw fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner u als abonnee. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in of uit te checken.

Voordelen

  • Eenmalig aanmelden
  • Snel en eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75

Uw huidige abonnement blijft ook ná 1 augustus geldig in deze stalling

Heeft u al een jaarabonnement, dan kunt u deze ook ná 1 augustus blijven gebruiken tot de einddatum van uw abonnement. Daarna sluit u online voor € 75 een nieuw jaarabonnement af. Wilt u uw jaarabonnement toch opzeggen? Het jaarabonnement kunt u beëindigen door onderstaand restitutieformulier te downloaden en dit ingevulde restitutieformulier samen met uw jaarabonnement op te sturen naar: