Hoofdnavigatie

Naar content

Fietsenstalling Breda Belcrum

In de fietsenstalling van Breda Belcrum kunt u uw fiets op een nieuwe manier stallen. Het stallen van uw fiets wordt zo nog gemakkelijker.


Het nieuwe stallen bij fietsenstalling Belcrum

In de fietsenstalling van Belcrum in Breda kunt u uw fiets op een nieuwe manier stallen. Namelijk met de OV-chipkaart. Hiermee willen we het stallen van uw fiets nóg gemakkelijker maken. Bovendien ziet u bij de ingang van de stalling binnenkort direct waar nog vrije plaatsen voor uw fiets zijn en is er een fietswinkel met reparatieservice. Natuurlijk kunt u hier ook een OV-fiets huren.

Openingstijden

Fietsenstalling Belcrum in Breda is geopend van de eerste tot en met de laatste trein. De openingstijden van de stalling zijn:

Maandag tot en met vrijdag 5.25 uur - 1.15 uur
Zaterdag 6.05 uur - 1.15 uur
Zondag 6.45 uur - 1.10 uur

Verschillende manieren van stallen

Dagstallen

Wilt u voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen, dan checkt u uw fiets in met uw OV-chipkaart bij de incheckzuil en checkt u de fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling. Heeft u geen OV-chipkaart, dan kunt u gebruikmaken van een leenpas van de beheerder. Na het uitchecken retourneert u de leenpas.

Elke eerste 24 uur stalt u gratis. Indien u langer dan 24 uur uw fiets stalt, betaalt u bij de beheerder met pin € 0,50 per 24 uur. Let op: in de stalling kunt u niet met contant geld betalen.

Stallen op rekening

U checkt uw fiets eenvoudig in met uw OV-chipkaart en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Aan het einde van de maand betaalt u per automatische incasso. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u € 0,50 per 24 uur.

U kunt zich gratis registreren voor Stallen op rekening in de winkel van NS als u een OV-chipkaart heeft.

Voordelen

  • Eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen
  • Al uw transacties online bekijken
  • Achteraf betalen via automatische incasso

Jaarabonnement

U kunt online een jaarabonnement afsluiten voor Fietsenstalling Belcrum in Breda. U betaalt dit jaarabonnement per eenmalige incasso. Alleen de eerste keer checkt u in bij de incheckpaal en checkt u na het stallen van uw fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner u als abonnee. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken. 

Voordelen

  • Eenmalig aanmelden
  • Snel en makkelijk uw fiets stallen en weer ophalen
  • Gegarandeerd plek
  • Een jaar lang onbeperkt stallen voor maar € 75

Tarieven van verschillende manieren van stallen

Dagstallen

Stallen op rekening

Jaarabonnement

24 uur gratis

24 uur gratis

Fiets € 75

Fiets € 0,50

Fiets € 0,50

Buitenmodel fiets,  scooter € 150

Buitenmodel fiets, scooter € 1,50

Buitenmodel fiets, scooter € 1,50

 

Een buitenmodel fiets is een grotere fiets die niet in de standaard fietsenrekken past, zoals een bakfiets of een tandem. Omdat deze buitenmodel fietsen op een aparte, ruime plek in de stalling dienen te worden geplaatst, wordt hier een hoger tarief voor berekend.

Samen zorgen wij voor uw fiets

De gemeente Breda en NS realiseren en beheren deze fietsenstalling gezamenlijk. Wij zorgen samen voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen, waardoor u uw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen.