Hoofdnavigatie

Naar content

Zelfservice stallingen

In een Zelfservice stalling verschilt het per locatie of er een beheerder aanwezig is. De stalling heeft een geautomatiseerde in- en uitgang en wordt bewaakt door beveiligingscamera’s. Zelfservice stallingen zijn vaak te vinden op middelgrote stations.


In de periode van 18 april t/m 6 juni 2017 worden de toegangszuilen van alle 45 bewaakte zelfservice stallingen omgebouwd, zodat u straks met uw OV-chipkaart makkelijk uw fiets kunt stallen

De voordelen de zelfservicestalling

  • Volledig geautomatiseerde in- en uitgang met cameratoezicht
  • Ruime openingstijden
  • Toegang met uw OV-chipkaart, abonnements- of betaalpas
  • In sommige stallingen is ook een beheerder aanwezig

Beschikbaarheid op uw station

Geautomatiseerde stallingen met camerabewaking

Zelfservice stallingen zijn geautomatiseerde stallingen met beveiligde toegang en camerabewaking. U vindt deze stallingen op veel middelgrote stations, waar geen bewaakte stalling aanwezig is. De Zelfservice stallingen zijn altijd open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein.

Zo werkt het

  1. U neemt een abonnement of koopt een dagpas bij de ingang van de stalling.
  2. Met uw OV-chipkaart, abonnements- of betaalpas krijgt u toegang tot de stalling.
  3. Bekijk de instructie Zelfservice stallingen voor meer informatie.

Tarieven en abonnementen

  • Een dagkaart is € 1,30 en 24 uur geldig. U betaalt bij de stalling met uw betaalpas (Maestro of Vpay) zonder te pinnen (Dip & Go). Bij sommige stallingen kunt u een dagkaart bij de beheerder kopen.
  • Een jaarabonnement is € 105 per jaar. 

Let op: het is niet mogelijk om bij de zelfservice stalling te betalen met een creditcard. Voor meer informatie over Dip & Go verwijzen wij u naar de website van uw eigen bank.