Hoofdnavigatie

Naar content

Abonnement bij een bewaakte stalling met service

Bij bewaakte fietsenstallingen met service kunt u een jaar- of maandabonnement bij de beheerder kopen. Bij enkele stallingen sluit u een abonnement online af.


Jaar- of maandabonnement

In de bewaakte fietsenstalling met service kunt u een jaar- of maandabonnement kopen bij de beheerder. De openingstijden van de fietsenstalling op uw station vindt u op Fietsvoorzieningen per station. Een jaarabonnement loopt vanzelf af aan het einde van de looptijd van uw abonnement. U koopt een nieuw abonnement bij de beheerder in de stalling.

Let op: voor de fietsenstallingen van de stations Amsterdam Sloterdijk, Baarn en Zutphen kunt u geen abonnement afsluiten.

Stallen met NS-Business Card

Een NS-Business Card kan niet gekoppeld worden aan een jaarabonnement. De NS-Business Card is namelijk zakelijk en een jaarabonnement van de stalling is een particulier product. Een jaarabonnement kunt u wel aan uw eigen, particuliere OV-chipkaart koppelen. Heeft uw werkgever Stallen op rekening voor uw NS-Business Card aangezet, dan betaalt uw werkgever uw staldagen.

Jaarabonnement op OV-chipkaart

Voor de nieuwe bewaakte fietsenstallingen met service op de locaties Breda, Utrecht Smakkelaarsveld en Utrecht Jaarbeursplein kunt u met uw OV-chipkaart online een jaarabonnement afsluiten. Hoe sluit u een abonnement met OV-chipkaart af?

  1. U sluit uw abonnement online af door op onderstaande link te klikken.
  2. Na het invullen van het online formulier worden uw gegevens verzonden naar NS Fiets BV.
  3. U ontvangt de bevestiging per e-mail en de algemene voorwaarden.
  4. Zodra de betaling bij ons binnen is, kunt u uw jaarabonnement gebruiken.
  5. Alleen de eerste keer checkt u in bij de incheckpaal en na het stallen checkt u uw fiets weer uit bij de beheerder. Bij het uitchecken herkent de scanner u als abonnee. U krijgt vervolgens een abonnementssticker op uw fiets, waarmee u de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.
  6. Een jaarabonnement voor Breda kost € 55 en voor Utrecht € 75. U betaalt dit bedrag per eenmalige incasso.

Jaarabonnement stalling opzeggen

Heeft u uw abonnement bij de beheerder van de stalling afgesloten dan kunt u bij de beheerder aangeven dat u uw jaarabonnement voor de stalling wilt opzeggen.

Restitutie

Bij voortijdige beëindiging van het jaarabonnement geldt alsnog het maandtarief (naar boven afgerond op hele maanden) voor de periode tot de datum dat het abonnement wordt beëindigd, met een minimum van vier maanden. Het resterende bedrag ontvangt u retour door het restutitieformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar het bijgevoegde adres. In de restitutieberekening, die u hieronder kunt downloaden, ziet u hoeveel abonnementsgeld u terugkrijgt.