Hoofdnavigatie

Naar content

Bewaakte fietsenstalling met service

Stations hebben verschillende soorten fietsenstallingen. In een bewaakte fietsenstalling met service is een beheerder tijdens openingstijden aanwezig.


Uw fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling

Bij een bewaakte fietsenstalling met service is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. Vaak zijn in deze stallingen ook fietsreparatiepunten en/of Fietspointwinkels te vinden. In sommige bewaakte stallingen kunt u ook uw bromfiets stallen. Raadpleeg Fietsvoorzieningen per station of dit ook op uw station kan.

Openingstijden

Geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein (nachttreinen uitgezonderd). De openingstijden van de fietsenstalling op uw station vindt u op Fietsvoorzieningen per station.                     

Kaarten en abonnementen

In de bewaakte fietsenstallingen met service kunt u uw fiets stallen met een dagkaart, 10-strippenkaart, maandkaart of jaarabonnement. Deze kaarten en abonnementen kunt u in de stalling zelf kopen. U kunt hier ook gebruikmaken van Stallen op rekening.

In de nieuwe bewaakte fietsenstallingen met service kunt u uw fiets stallen met uw OV-chipkaart en betaalt u via Stallen op rekening of met een pinbetaling. U kunt voor deze stallingen ook online een jaarabonnement afsluiten. De tarieven van de verschillende kaarten en abonnementen leest u op Wat kost het stallen?

Fietsreparaties

In de meeste bewaakte fietsenstallingen met service is Fiets & Service, een Fietspointwinkel of Rijwielshop aanwezig. Naast verkoop van nieuwe of tweedehands fietsen en fietsaccessoires kunt u hier uw fiets laten repareren. Voor gangbare reparaties geldt: 'Fiets 's morgens vroeg gebracht, 's avonds klaar'.

Raadpleeg Fietsvoorzieningen per station om te zien welke reparatievoorzieningen er op uw station zijn.

Fiets gestolen / beschadigd

Is uw fiets gestolen of beschadigd in de fietsenstalling? Meld dit zo snel mogelijk bij de beheerder van de fietsenstalling. U wordt dan verder geholpen.