Hoofdnavigatie

Naar content

Bewaakt stallen

Bij een bewaakte fietsenstalling met service is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. U vindt bewaakte fietsenstallingen op de meeste grote stations.


De voordelen

  • Uw fiets de gehele dag bewaakt
  • Ruime openingstijden
  • Service voor uw fiets: fietsreparaties en –accessoires
  • Steeds vaker de eerste 24 uur gratis
  • Beschikbaar op veel grote stations

Beschikbaarheid op uw station

Bewaakt stallen en service voor uw fiets

Op veel grote stations vindt u bewaakte stallingen. In deze stallingen is een medewerker of beheerder tijdens openingstijden aanwezig. 

Bewaakte stallingen zijn altijd open vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. In de meeste stallingen kunt u bij Fiets & Service terecht voor fietsreparaties en –accessoires. In sommige gevallen is het bovendien mogelijk om uw bromfiets te stallen.

Tarieven

Eerste 24 uur gratis

In steeds meer bewaakte stallingen stalt u uw fiets de eerste 24 uur gratis. Bekijk het overzicht om te zien waar dit geldt.

Betalen

U kunt uw fiets stallen met een dagkaart, 10-strippenkaart, maandkaart of jaarabonnement. Deze zijn te koop in de stalling. Bekijk het overzicht voor alle tarieven

Stallen op rekening

Ook kunt u gebruikmaken van Stallen op rekening, waarmee u achteraf via automatische incasso betaalt.

Meer informatie of gratis aanmelden

Abonnementen

De meeste abonnementen voor bewaakte stallingen kunnen worden afgesloten bij de beheerder van de stalling. Informeer bij de beheerder naar de mogelijkheden.

Stallen met uw OV-chipkaart

In steeds meer fietsenstallingen kunt u uw fiets stallen met uw OV-chipkaart. Dit kan bijvoorbeeld in de fietsenstallingen van Amsterdam Amstel, Arnhem, Leeuwarden, Utrecht Jaarbeursplein en Utrecht Smakkelaarsveld. Er komen steeds meer OV-chipkaartstallingen bij.

U betaalt via Stallen op rekening of met een pinbetaling. U kunt voor de stallingen in Arnhem, Bilthoven, Breda en Utrecht ook online een jaarabonnement afsluiten.