Uitjes, horeca en events aanbieden

Heeft u interesse om uw uitje, festival of event aan te bieden via de Spoordeelwinkel of Discover Holland? Of zoekt u een andere manier van samenwerking met NS? Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op.

Spoordeelwinkel

Via de Spoordeelwinkel bieden we dagjes uit in combinatie met vervoer aan. Onze klanten hebben de keuze uit allerlei soorten uitjes: van hotelovernachting tot museum, van stedentrip tot beurs, en van dierentuin tot pretpark. In iedere aanbieding combineren we treinvervoer en een uitje, waardoor onze klanten profiteren van een lagere prijs. Zo ontdekken ze de leukste plekken van Nederland. Alle aanbiedingen zijn te combineren met zowel een 1e als een 2e klas treinkaartje. Voor ieder wat wils dus!

Discover Holland

Discover Holland is het platform waar toeristen zich kunnen oriënteren op het Nederlandse OV. Bovendien worden hier verschillende kaartjes en combideals aangeboden die speciaal geselecteerd zijn voor de toerist die Nederland bezoekt.

Overige vormen van samenwerking

Bij events, zoals festivals en sportevenementen, met een grote regionale of landelijke aantrekkingskracht van bezoekers, wordt door de gemeente meestal een mobiliteitsplan vereist. NS kan hier aan bijdragen door langere of extra treinen te laten rijden. Dit maakt het in bepaalde gevallen ook mogelijk om een (commerciële) samenwerking met NS aan te gaan. Wil jij weten waaraan een festival of evenement moet voldoen voor extra maatregelen in onze dienstregeling en/of voor een samenwerking? Neem dan tijdig (ruim een half jaar van te voren) contact met ons op.

NS Dagje Uit-magazine

NS Dagje Uit is hét magazine voor reizigers van NS. Dit magazine verschijnt 6 keer per jaar in digitale vorm, waarvan 2 keer per jaar in combinatie met print. 

Vraag informatie aan over adverteren in NS Dagje Uit