Stedentrips & citytrips in Nederland

Boek in Spoordeelwinkel een stedentrip in combinatie met een treinkaartje en ga een dagje uit in een Nederlandse stad. Kies je voor een aanbieding met wat lekkers te eten of te drinken? Of met een attractie of museumbezoek? Boek snel je citytrip en profiteer van korting.

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Op stedentrip in Nederland

Goed idee, zo’n stedentrip in eigen land! Wordt het struinen door historisch Groningen? Of een bezoekje aan Maastricht? Even bijkomen van je stadse avonturen met een kop koffie, of thee met wat lekkers erbij, of natuurlijk een heerlijke lunch.

Start je stedentrip al in de trein

Met de trein begin je ontspannen aan je dagje weg. Stap in en laat je naar je bestemming rijden. Onderweg heb je alle tijd om plannen te maken en de leukste hotspots voor food, shopping of cultuur uit te zoeken. Doordat je niet op de weg hoeft te letten heb je onderweg al alle tijd en aandacht voor elkaar. Jouw stedentrip met de trein brengt je tot middenin de stad. Geen stress over parkeren, gewoon het station uitlopen en gaan!

NS Dagje Uit

Op NS Dagje Uit vind je de beste tips voor jouw stedentrip. Lees alles over foodhotspots, winkeltjes, wandel- en fietsroutes en bijzondere plekken om kennis te maken met de stadscultuur. Allerlei inspiratie voor de leukste uitjes voor jong en oud. Check alle tips voor de grotere Nederlandse steden op www.ns.nl/dagje-uit

Zo boek je jouw citytrip met de trein

Kies hierboven jouw favoriete stad en boek daar jouw stedentrip met korting. Dat kan ruim van tevoren, maar je kunt ook last-minute kiezen voor een citytrip met de trein. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, verzilver je de treinkaartjes, en laad je deze in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Iedere maand hebben we allerlei nieuwe uitjes om uit te kiezen. Dus zit jouw favoriete stad er nu nog niet bij? Houd Spoordeelwinkel in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Stedentrip met overnachting

Heb je zo'n leuke bestemming gevonden dat één dag simpelweg niet genoeg tijd bevat om alles te doen? Kijk dan eens in het menu of we voor jouw citytrip een overnachting aanbieden onder Nachtje weg. Lekker een weekendje weg met de trein heb je zo snel geregeld.