Stedentrips

Boek in de Spoordeelwinkel een stedentrip in combinatie met een treinkaartje en ga een dagje uit in een Nederlandse stad. Kies je voor een aanbieding met wat lekkers te eten of te drinken? Of met een attractie of museumbezoek? Boek snel je stedentrip en profiteer van korting.

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Dagje stad in eigen land

Goed idee, zo’n stedentrip in eigen land! Wordt het struinen door historisch Groningen? Of een bezoekje aan Maastricht? Even bijkomen van je stadse avonturen met een kop koffie, thee of een lekkere lunch.

Start je stedentrip al in de trein

Met de trein begin je ontspannen aan je dagje weg. Stap in en laat je naar je bestemming rijden. Onderweg heb je alle tijd om plannen te maken en de leukste hotspots voor food, shopping of cultuur uit te zoeken. De trein zet je midden in de stad af. Geen stress over parkeren, gewoon het station uitlopen en gaan! 

NS Dagje Uit

Op NS Dagje Uit vind je de beste tips voor jouw stedentrip. Lees alles over foodhotspots, winkeltjes en bijzondere plekken om kennis te maken met de stadscultuur. Check alle tips voor de grotere Nederlandse steden.

Zo boek je jouw stedentrip

Kies jouw favoriete stad en boek je dagje uit met korting. Laad je treinkaartjes in de NS-app. Printen kan ook. Iedere maand hebben we allerlei nieuwe uitjes om uit te kiezen. Dus zit jouw favoriete stad er nu nog niet bij? Houd de Spoordeelwinkel in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.