Nachtje weg

Boek je nachtje weg in Spoordeelwinkel en ontdek een Nederlandse stad. Bij iedere aanbieding krijg je een treinkaartje en een overnachting in een hotel in steden als Amersfoort, Groningen of Utrecht. Profiteer van jouw korting, pak de trein en start aan je weekendje weg met de trein in Nederland.

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Weekendje weg met de trein

Wordt het een museum, een dag shoppen of genieten van de lokale keuken? Jij bepaalt wat je gaat doen in de stad van jouw keuze. Boek snel jouw nachtje weg met de trein en bezoek je favoriete stad, of bezoek eens een stad waar je al lang niet bent geweest. Plan je weekendje weg met de trein naar het hotel, en profiteer zo van een leuke aanbieding.

Reizen van station naar hotel met een weekendje weg treinarrangement

Als je een treinarrangement voor een weekendje weg boekt, zijn de kosten voor de trein, het hotel én het ontbijt inbegrepen. Waar je in de avond naartoe gaat, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Alle hotels die je via Spoordeelwinkel boekt, liggen binnen 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Je wordt voor de deur afgezet en kunt meteen inchecken in je hotel en op stap. Tip: plan je reis in de NS-app en je krijgt advies van deur tot deur! 

Zo boek je jouw nachtje weg met de trein

Boek op Spoordeelwinkel een nachtje weg naar een hotel in combinatie met een treinkaartje en profiteer van korting. In de meeste steden kun je kiezen uit verschillende hotels, van voordelig tot vorstelijk. Om je nachtje weg met de trein te boeken, kies je op deze pagina een van de beschikbare overnachtingen. Word dat hem? Kies dan voor Toon data en prijzen om te kijken welke data en hotels beschikbaar zijn. Neem de boekingsbevestiging mee naar het hotel. De treinkaartjes laad je in de NS-app op je telefoon. Printen kan ook. Jouw weekendje weg met de trein is hierdoor binnen de kortste keren in zicht! Heb je er al zin in?

NS Dagje uit

Wil je weten wat er te beleven is in de stad waar je gaat overnachten? Daar kunnen we je mee helpen: op NS Dagje uit vind je allerlei leuke tips om je te inspireren. Of het nou actief, cultureel of een leuke eetgelegenheid is. Kijk snel op www.ns.nl/dagje-uit