Nachtje weg

Boek je nachtje weg in de Spoordeelwinkel en ontdek een Nederlandse stad. Bij iedere aanbieding krijg je een treinkaartje en een overnachting in een hotel in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen. Profiteer van jouw korting, pak de trein en start aan je binnenlandse citytrip.

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Pak de trein naar je hotel

Met de trein begin je ontspannen aan je nachtje weg. Onderweg heb je alle tijd om te plannen wat je gaat doen dit weekend. Ga op pad en struin door Nijmeegse straatjes, ontdek Amsterdam als een local of kom na een drukke dag Den Haag tot rust met een strandwandeling op Scheveningen. Wordt het een museum, een dag shoppen of van terras naar terras slenteren? Boek snel jouw overnachting in je favoriete stad, pak de trein en profiteer van een leuke aanbieding.

Reizen van het station naar je hotel

Alle hotels die je via Spoordeelwinkel boekt, liggen binnen 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Je wordt voor de deur afgezet en kunt meteen inchecken in je hotel en op stap. Tip: plan je reis in Reisplanner Xtra app van NS, en je krijgt advies van deur tot deur.

Zo boek je jouw nachtje weg

Boek op de Spoordeelwinkel een nachtje in een hotel in combinatie met een treinkaartje en profiteer van korting. In de meeste steden kun je kiezen uit verschillende hotels, van voordelig tot vorstelijk. Als je langer wilt blijven, boek je gewoon een paar nachtjes extra in je hotel. Neem de boekingsbevestiging mee naar het hotel. Het e-ticket voor de trein kun je op je telefoon zetten in de Reisplanner Xtra app, of printen.