Evenementen & Cultuur

Zoek je inspiratie voor een dagje uit? In Spoordeelwinkel vind je iedere maand voordelige uitjes met treinkaartjes. Boek snel, pak de trein en profiteer van jouw voordeel!

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Evenementen en cultuur, genoeg te doen!

We kunnen er geen genoeg van krijgen. Lekker cultuur snuiven, naar een tof museum of gezellig festival gaan. Iedere maand zetten we bij Spoordeelwinkel de leukste activiteiten op een rijtje. Zit er nu even niks voor je bij? Houd Spoordeelwinkel in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Jouw dagje uit begint al in de trein

Stap in de trein en start je dagje weg. Geen zorgen over files, een parkeerplek vinden of rijen bij de betaalautomaat. En, de voorpret begint al in de trein. Bekijk onderweg het programma, stippel alvast een looproute uit door het museum of zoek een leuk restaurant op. Musea liggen vaak in de binnenstad, dus sla 2 vliegen in een klap en plak een dagje stad aan je museumbezoek vast. ‘s Avonds plof je tevreden op de treinbank en laat je je naar huis rijden.

Reizen van het station naar de ingang

Alle uitjes die je via Spoordeelwinkel boekt liggen minder dan 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Bij sommige uitjes brengt een gratis pendelbus je naar de ingang. Je wordt voor de deur afgezet en begint meteen aan een dag vol plezier. Tip: plan je reis in de NS-app en je krijgt advies van deur tot deur!

Boek nu je uitje met korting

In Spoordeelwinkel boek je toegang tot evenementen en musea in combinatie met een treinkaartje met korting. Je bestelt eenvoudig online. De treinkaartjes laad je op je telefoon in de NS-app. Printen kan ook. Het toegangskaartje neem je mee naar de kassa van het evenement, de beurs of het museum.