Attracties

Inspiratie nodig voor een dagje uit met de kinderen of de hele familie? Ga naar een pretpark, attractie of dierentuin! Pak de trein en profiteer van korting in Spoordeelwinkel. Er is genoeg te doen, dus boek snel en ga op pad.

  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Iedere maand de leukste uitjes

Maandelijks zetten we de leukste uitjes voor je op een rij. Van musea en musicals tot pretparken en dierentuinen. Staat jouw favoriete attractie nu niet in de winkel? Houd deze pagina in de gaten, want het aanbod in Spoordeelwinkel wisselt regelmatig!

Dagje uit met kinderen met de trein

Pak de trein en de voorpret begint onderweg al. Iedereen heeft de ruimte, en je hoeft niet op de weg te letten. Ideaal als je een dagje op stap gaat met kinderen. En die overvolle parkeerterreinen en lange rijen bij de betaalautomaat? Daar wandel je gewoon voorbij.

Reizen van het station naar de attractie

Veel attracties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer of met gratis pendelbussen. Je wordt voor de deur afgezet en begint meteen aan een dag vol plezier. Alle uitjes die je boekt via Spoordeelwinkel liggen op maximaal 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Tip: plan je reis in de Reisplanner in de NS-app, en krijg advies van deur tot deur.

Boek nu je uitje met korting

In Spoordeelwinkel boek je een dagje uit met de familie in combinatie met een treinkaartje met korting. Je bestelt in een keer toegangskaartjes voor de attractie en treinkaartjes, gewoon online. Laad de treinkaartjes in de NS-app, het toegangskaartje neem je mee naar de kassa.