Over de Spoordeelwinkel

De Spoordeelwinkel is een initiatief van NS. Sinds 2011 bieden we dagjes uit in combinatie met vervoer aan. Je hebt de keuze uit allerlei soorten uitjes: van hotelovernachting tot museum, van stedentrip tot beurs, en van dierentuin tot pretpark. In iedere aanbieding combineren we treinvervoer en een uitje, waardoor je profiteert van een lagere prijs. Zo ontdek je de leukste plekken van Nederland. Met succes, want al 4,5 miljoen mensen hebben een uitje geboekt in de Spoordeelwinkel.

Benieuwd naar onze aanbiedingen?

Bekijk het aanbod

Begin ontspannen aan je dagje uit

Niet meer op de weg letten, geen files om rekening mee te houden. In de trein heb je alle tijd om je dag te plannen, restaurants uit te zoeken of gewoon wat te lezen. Je stapt midden in de stad uit en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplaats of hoge parkeerkosten. Alle uitjes van de Spoordeelwinkel bereik je met minder dan 15 minuten wandelen vanaf een treinstation of OV-halte. Moet je een stukje met bus, tram of metro om bij het uitje te komen? Dan krijg je bij de aanbieding ook een dagkaart voor het OV in de betreffende stad.

Boek nu je dagje uit

Iedere maand nieuwe uitjes

Elke maand hebben we nieuwe uitjes in de aanbieding. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief en profiteer meteen van unieke aanbiedingen voor onze nieuwsbrieflezers.

Bedrijfsinformatie

NS Groep N.V.
Vestigingsadres
Laan van Puntenburg 100 te Utrecht
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30124362