Mistige rivier met witte boten en kerktoren rechts

Dagje Arnhem met appeltaart

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Arnhem 2e klas

 • Appeltaart + warme drank naar keuze

 • Geldig t/m 31 december 2024

Dagje weg naar verrassend Arnhem

Arnhem is een stad die helemaal in het teken van kunst en mode staat. Even ten noordoosten van het centrum ligt de wijk Klarendal, tegenwoordig een hippe buurt met de naam Modekwartier. Je shopt er kleding tussen de tropische planten bij HELLO of gaat lekker zitten voor een stuk taart en koffie of lunch bij Sugar Hill. Bij Collectie De Groen vind je verrassende en inspirerende kunst. Andere bezienswaardigheden zijn het Openluchtmuseum, Airborne Museum of Museum Arnhem. Toe aan een frisse neus? Dan kun je je hart ophalen in het enorme stadspark Park Sonsbeek.

Nog meer inspiratie opdoen voor je stedentrip naar Arnhem? Bekijk de stedengids Arnhem op NS Dagje Uit.

Pauze bij Stationshuiskamer

Geniet tijdens je dagje uit van een lekkere warme drank met appeltaart van Stationshuiskamer. Deze appeltaart steunt Stichting Met je hart. De Stationshuiskamer is verbinding. Van A naar B en tussen mensen. Dé (lokale) ontmoetingsplek op het station waar iedereen zich thuis voelt. Samen, alleen of snel op doorreis. De Stationshuiskamer is er om te verblijven of snel wat af te halen tijdens de reis. Daar waar genoten wordt van een lekker, gevarieerd assortiment aan eten en drinken.

Bestellen

p.p.

€ 32
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij de Stationshuiskamer op Arnhem CS. De treinkaartjes neem je uitgeprint mee op de dag van je bezoek.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2024.

 • De voucher is geldig voor een appeltaart en warme drank naar keuze bij de Stationshuiskamer op Arnhem CS. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Stationshuiskamer Arnhem
Stationsplein 158c
6811 KJ Arnhem
Website
Stationshuiskamer
Openingstijden
Ma t/m vrij
07:00 - 20:00
Za + zo
09:00 - 18:00