Dagje Assen

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Assen

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 januari 2022

Schilderachtig Assen

Loop je door de binnenstad van Assen, dan is het soms net alsof je in een schilderijtje loopt. Neem nu de Drentsche Hoofdvaart, met historische gebouwen op de kades en de mooie binnenhaven. Voor cultuur ga je naar het Drents Museum. Neem de tijd! En waarom niet óók de natuur in? Even buiten de stad ligt Nationaal Park Drentsche Aa, waar bossen, beekdalen en heide elkaar afwisselen. 

Maar eerst: koffie! Loop even langs bij Doppio Espresso op de Kruisstraat. Met de voucher van deze aanbieding word je er verwend met een heerlijke koffie of thee met appeltaart.

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Doppio Espresso op een mobiel apparaat. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 januari 2022.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever je in bij Doppio Espresso Assen en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Assen
Kruisstraat 7
9401 JJ Assen
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Updates over de treinreis

Kies na het plannen van je reis in de NS-app voor de optie "Zet meldingen aan" om op de hoogte te blijven van de geplande reis.