Inbegrepen

 • Dagretour Eindhoven

 • Broodje + drankje

 • Te koop en geldig t/m 30 april 2023, m.u.v. 27 april

De lichtstad verkennen in Eindhoven

Wie met de trein naar Eindhoven reist, vindt een stad vol energie. Een stad waar je een kop koffie in een oude fabriek kunt drinken en waar je Strijp-S kunt verkennen met de oude Philipsfabriek, overdekte markten en winkeltjes. En dat is nog maar één wijk. Genoeg te verkennen. Jouw ontdekkingsreis begint op Eindhoven Centraal. Waar ga jij naartoe?

Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Bekijk de stedengids Eindhoven op NS Dagje Uit.

Lunchen bij La Place

Ben je toe aan een pauze? Loop dan even langs bij La Place. Dit is dé plek om gezellig te lunchen. Ga bijvoorbeeld voor een focaccia tonijnsalade of een baguette met de bekende kruidenroomkaas onder het genot van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen uit frisdrank, alle warme dranken zoals een cappuccino, special latte, thee, of voor een vers sapje of smoothie. Bij de vestiging La Place Eindhoven Piazza kun je plaatsnemen in het restaurant en even ontspannen. Liever een snelle lunch? Loop dan langs La Place Eindhoven Heuvel.

Bestellen

p.p.

€ 35
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 april 2023, met uitzondering van 27 april.

 • De voucher is geldig voor een broodje (keuze uit alle focaccia’s en baguettes), en een frisdrank, warme drank, sapje of smoothie. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Per vestiging kan het aanbod en de voorraad verschillen waardoor sommige producten niet altijd in elke vestiging beschikbaar zijn.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te bruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
La Place Eindhoven Piazza
Piazza 62
5611 AE Eindhoven
Website
La Place
Openingstijden
Bezoek de website van La Place voor actuele openingstijden.
Adres
La Place Eindhoven Heuvel
Heuvel Galerie 135
5611 DK Eindhoven
Website
La Place
Openingstijden
Bezoek de website van La Place voor actuele openingstijden.