Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Leeuwarden 2e klas

 • Koffie of thee + cannoli

 • Te koop en geldig t/m 31 maart 2023

Ga op ontdekkingstocht in Leeuwarden

Leeuwarden, het bruisende hart van Fryslân, is een stad die barst van de historie. Statige pleinen, een schilderachtige stadsgracht en middeleeuwse herenhuizen, niet voor niets was Leeuwarden al eens culturele hoofdstad van Europa. Maar eigenlijk is er altijd wel genoeg te doen. Maak een fijne stadswandeling, dwaal door smalle steegjes of kijk eens rond in de guitige Grutterswinkel. Oranjekoek, oud-Hollands snoep en een rinkelende kassa nemen je even mee naar het Friesland van vroeger. Nog een niet te missen favoriet: de Kleine Kerkstraat barst van de leukste Friese speciaalzaakjes.

Maar wat je ook gaat doen in het noorden, een koffiepauze is altijd een goed idee. Vergeet dus vooral niet Doppio Espresso te bezoeken voor een heerlijke koffie of thee met cannoli.

Nog meer inspiratie opdoen voor je bezoek aan Leeuwarden? Bekijk de stedengids Leeuwarden op NS Dagje Uit.

Bestellen

p.p.

€ 38
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Doppio Espresso Leeuwarden. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 maart 2023. De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, cappuccino of thee) en een cannoli (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever de voucher geprint in bij Doppio Espresso Leeuwarden. De voucher is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Leeuwarden
Wilhelminaplein 54
8911 BS Leeuwarden
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.