Dagje Nijmegen

Inbegrepen

 • Dagretour Nijmegen

 • Broodje of wrap + drankje

 • Te koop en geldig t/m 30 juni 2022.

Nederlands oudste stad: Nijmegen

Met haar smalle straatjes en gezellige terrasjes aan het water is Nijmegen een plaatje om te zien. En dat plaatje vraagt erom ontdekt te worden. De glooiende Lange Hezelstraat zit bijvoorbeeld vol met leuke winkeltjes, koffietenten en restaurants. Waar je ook voor komt, eigenlijk zit je in Nijmegen altijd wel goed, dankzij de fantastische mix van historische gebouwen, hippe hotspots, ruimte en natuur. Ontdek het op je gemak tijdens een dagje Nijmegen, want met de trein ben je zo in het centrum van de stad aan de Waal.

Lunchen bij La Place

Ben je toe aan een pauze? Loop dan even langs bij La Place. Dit is dé plek om gezellig te lunchen. Ga bijvoorbeeld voor een focaccia tonijnsalade of een baguette met de bekende kruidenroomkaas onder het genot van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen uit alle warme dranken zoals een cappuccino, special latte, thee, of voor een vers sapje of smoothie. Je kan jouw bestelling meenemen voor onderweg of geniet van je lunch in het restaurant.

Zoek je nog inspiratie voor je stedentrip? Plan je dagje Nijmegen op nsfavourites met de beste tips van echte locals.

Bestellen

Vanaf

€ 33
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 juni 2022.

 • De voucher is geldig voor een broodje of wrap naar keuze en een warme drank, sapje of smoothie. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. 

  Per vestiging kan het aanbod en de voorraad verschillen waardoor sommige producten niet altijd in elke vestiging beschikbaar zijn.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
La Place Nijmegen
Grote Markt 1-3
6511 KA Nijmegen
Website
La Place
Openingstijden
Bezoek de website van La Place voor actuele openingstijden.