Voordelig van/naar Eindhoven Airport

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Enkele reis van/naar station Eindhoven + shuttlebus

 • Aanbieding La Place en The Cloud Club

 • Te koop en te gebruiken t/m 31 december 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Lekker uitgerust op vakantie?

Pak de trein van of naar Eindhoven Airport. Dit is een van de populairste luchthavens van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Eindhoven door de gunstige ligging, de korte wachttijd bij de incheckbalies en goede faciliteiten. Hierdoor is Eindhoven Airport bij uitstek hét vertrekpunt voor je vliegvakantie.

Bestellen

vanaf

€ 19,50

Tijdelijk niet beschikbaar

inclusief Airportshuttle

Extra voordelig met de trein naar Eindhoven Airport

Met de trein van of naar Eindhoven Airport is nu nog aantrekkelijker als startpunt voor je vakantie of zakenreis. De treinreis is inclusief Shuttlebus, vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven Airport voor maar € 19,50. Reis je liever 1e klas dan betaal je maar € 26,50. Uiteraard kan je ook heel gemakkelijk vooraf je terugreis al kopen. Let op: tickets die vóór of op 31 december 2019 zijn gekocht, zijn te gebruiken t/m 29 februari 2020.

Airportshuttle

Hermes rijdt met speciale, rechtstreekse shuttlebussen tussen Centraal Station Eindhoven en het vliegveld (buslijnen 400 en 401). Meer informatie over de Hermes shuttlebus.

Extra voordeel

Saucijzenbroodje + flesje water of koffie/thee voor maar € 5,95 bij La Place of The Cloud Club.

Meer informatie en algemene voorwaarden

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 31 december 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020). Tickets die vóór of op 31 december 2019 zijn gekocht, zijn te gebruiken t/m 29 februari 2020.

 • Alleen geprinte vervoertickets en vouchers zijn geldig.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het vervoerbewijs van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treintickets en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Een reis- en/of annuleringsverzekering is niet inbegrepen in de prijs van het arrangement. Je kunt bij ons geen reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

 • Het treinticket enkele reis naar Eindhoven en vanaf Eindhoven is geldig bij alle treinvervoerders in Nederland.

 • Je kunt de hele dag reizen, ook in de spits. Het treinticket is niet geldig in Thalys Amsterdam - Parijs, met toeslag geldig in Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam & ICE international. Niet geldig bij de Eurostar.

Praktische informatie

Adres
Eindhoven Airport
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven
Website
Eindhoven Airport
Openingstijden
Eindhoven Airport Terminal dagelijks
geopend van 04.30 - 00.00 uur
Extra's

Saucijzenbroodje + flesje water of koffie/thee voor maar 5,95 euro bij La Place of The Cloud Club.