Rondvaart Amsterdam Lovers

Rondvaart Amsterdam

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Rondvaart van 1 uur + Audiogids

 • Te koop en geldig t/m 31 december 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

Rondvaart Amsterdam met Rederij Lovers

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Je verbaast je over de architectuur van de indrukwekkende grachtenpanden en pakhuizen. Je maakt kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Zo vaar je onder andere over de Amstel, onder de bekende Magere brug door en langs het wereldberoemde Anne Frank Huis. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk superfotogeniek. Je bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer je de stad vanaf het water hebt beleefd. Vaar je mee?

Bestellen

p.p. vanaf

€ 40

Kinderen € 13

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 2. Kies je vertrekstation, selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, kies een datum, vul je gegevens in en reken af.
 3. Neem je treinkaartjes en NS voucher uitgeprint mee op de dag van je bezoek. 
 4. Let op! De NS voucher moet je nog verzilveren voor een Lovers Rondvaart Ticket. Ga op de dag van je bezoek eerst langs de Tours & Tickets shop op Amsterdam Centraal. De locatie staat aangegeven op de onderstaande plattegrond. Bij de Tours en Tickets shop verzilver je de NS voucher voor een Lovers Rondvaart ticket op een gewenst tijdslot en afvaarlocatie. 
 5. Vervolgens kun je met het tijdslot ticket naar Lovers Canal Cruises op de gewenste afvaarlocatie.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

 • Let op: vergeet niet je voucher te verzilveren bij de Tours&Tickets shop op Amsterdam Centraal Station (IJ-zijde, De Ruijterkade 34a). Daar kun je jouw voucher verzilveren en inwisselen voor een ticket op een gewenst tijdslot en afvaarlocatie. Vervolgens kun je met het tijdslot ticket naar Lovers Canal Cruises op de gewenste afvaarlocatie.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Rederij Lovers Canal Cruises
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Website
Rederij Lovers Canal Cruises
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen naar Rederij Lovers Canal Cruises.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openings- en afvaarttijden op de website van Lovers.