Rondvaart Amsterdam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam Centraal

  • Rondvaart van 1 uur

  • Te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Ontdek Amsterdam vanaf het water!

Dat er veel te zien is in onze hoofdstad weten we. Maar hoe dat eruitziet vanaf het water? Spectaculair! Vaar mee met Rederij Lovers en luister 1 uur lang naar de verhalen van de gids. Hij vertelt je alles over de beroemde grachten en de belangrijkste bezienswaardigheden. Je vaart over de Amstel, onder de Magere Brug door en langs het Anne Frank Huis. Vanaf het water ziet de stad er totaal anders uit. Blijf je de hele dag in Amsterdam en heb je inspiratie nodig? Check #nsfavourites voor tips van locals over musea, boetiekjes, markten, restaurants en nog veel meer!

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Koffie met appeltaart

Stap nooit aan boord met een lege maag! Begin je bootavontuur met een lekker kopje koffie of thee met appelgebak bij het Van Gogh Café. Dit is ook het verzamelpunt voor de afvaart.
 

Bestel je tickets

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, met of zonder koffie/thee en appelgebak. Print de voucher voor de rondvaart en laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Blijf je de hele dag in Amsterdam en heb je inspiratie nodig? Check #nsfavourites voor tips van locals over musea, boetiekjes, markten, restaurants en nog veel meer!
 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.
 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

 

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021.

  • De geprinte voucher lever je in bij de kassa van Rederij Lovers en is geldig op de dag dat je reist.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon voor een rondvaart van 1 uur en afhankelijk van je keuze inclusief koffie/thee en appeltaart bij het Van Gogh Café. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rederij Lovers Canal Cruises
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Website
Rederij Lovers Canal Cruises
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal station is het ongeveer 5 minuten lopen naar Rederij Lovers Canal Cruises.

Openingstijden
4 november t/m 15 maart dagelijks
9:30 - 21.30 uur (vertrek iedere 30 minuten)
16 maart t/m 3 november dagelijks
9.00 - 22.00 uur (vertrek iedere 15 minuten)