Rondvaart Amsterdam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Rondvaart van 1 uur + Audiogids

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022

Romantische rondvaart in winters Amsterdam

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Je verbaast je over de architectuur van de indrukwekkende grachtenpanden en pakhuizen. Je maakt kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Zo vaar je onder andere over de Amstel, onder de bekende Magere brug door en langs het wereldberoemde Anne Frank Huis. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk superfotogeniek. Je bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer je de stad vanaf het water hebt beleefd. Vaar je mee?

Bestellen

vanaf

30

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 11

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Houd de voucher die je per e-mail van Spoordeelwinkel hebt ontvangen bij de hand. Ga naar de Reserveringssite van Lovers om je bezoekdag en starttijd te reserveren. Houd er bij de starttijd rekening mee dat je treinticket alleen geldig is in de daluren. Kies 'Ik ga mijn rondvaart boeken' en kies de gewenste datum en tijd voor je rondvaart. Vul in het veld 'Kortingscode' de code in die op de voucher staat.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs van Lovers. Neem dit bewijs mee, samen met je NS entreeticket.
 5. Verzilver dan je gekochte Spoordeelwinkeltickets op de NS-selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Neem je treinkaartjes uitgeprint mee. Het treinkaartje kun je ook vanaf je mobiel tonen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.
 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • Let op: vergeet niet te reserveren! Na aankoop van je tickets ontvang je per e-mail een voucher van Spoordeelwinkel. Gebruik de kortingscode op deze voucher om je rondvaart te reserveren via go.lovers.nl/ns. Hierna ontvang je van Rederij Lovers per mail een e-ticket voor de rondvaart. Neem deze uitgeprint mee.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het geprinte e-ticket (verkregen na reservering bij Rederij Lovers) lever je in bij Rederij Lovers Canal Cruises naast treinstation Amsterdam Centraal en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

Praktische informatie

Adres
Rederij Lovers Canal Cruises
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Website
Rederij Lovers Canal Cruises
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen naar Rederij Lovers Canal Cruises.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openings- en afvaarttijden op de website van Lovers.