The Weeknd

Nieuw

Inbegrepen

 • Dagretour Maarssen

 • Entree The Weeknd

 • Te koop t/m 30 april, geldig 11 of 12 mei 2024

Prikkel je zintuigen tijdens The Weeknd

Kom op 11 en 12 mei naar The Weeknd in Maarssen en prikkel je zintuigen! Let op, verzilver je tickets uiterlijk op 30 april. 

The Weeknd, een nieuw lifestyle experience event dat draait om beleving en ervaringen. Een vernieuwend concept dat een beurs en event combineert met een vleugje festival gevoel. Tijdens dit weekend kun je op de karakteristieke locatie DeFabrique kennismaken met ruim 100 merken met ieder een eigen verhaal. Ook kun je producten bekijken, testen, passen, proeven, beleven, ondergaan en kopen.

Neem deel aan een van de vele activiteiten, zoals een yoga introductieles, een pianoconcert van Iris Hond, een kook-demonstratie van Fish Tales’ Bart van Olphen, een presentatie van voedingsdeskundige Ralph Moorman of een live Q&A met de mannen van de fietspodcast Live Slow Ride Fast.

Bestellen

p.p. vanaf

€ 41
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Voordelig naar The Weeknd

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek.

Let op: verzilver je gekochte tickets uiterlijk op 30 april 2024 op de NS selfservicepagina.

Neem je tickets mee op de dag van je bezoek. Dit kan op je telefoon of uitgeprint. Je kunt de treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 april en geldig op 11 of 12 mei 2024.

 • Let op: verzilver je gekochte tickets uiterlijk op 30 april 2024 op de NS selfservicepagina.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de ingang en is geldig op de dag dat je reist. 

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Website
The Weeknd
Hoe kom je er?

Vanaf station Maarssen stap je uit aan de waterkant (Amsterdam-Rijnkanaal), ga rechtsaf en na ongeveer 500 meter vind je DeFabrique. Ook rijdt er met enige regelmaat een pendeldienst.

Openingstijden
Zaterdag
10:00 - 20:00 uur
Zondag
10:00 - 18:00 uur