Burgers’ Zoo

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Arnhem + Bus

 • Entree Burgers' Zoo

 • Te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 30 november 2021

Dieren in hun natuurlijke omgeving

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn! In Burgers’ Zoo ontdek je de natuurlijke leefomgeving van de dieren en maak je er zelf deel van uit. Wat dacht je van de Bush, een tropisch regenwoud? Of de Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn (Desert), het koraalrif in de Indopacifische Oceaan (Ocean), een savannevlakte met giraffes en neushoorns (Safari) of het Maleis regenwoud (Rimba). In het nieuwste ecosysteem, een mangrove, ontdek je vlinders, zeekoeien, krabben en meer!

Veilig Samen Uit in Burgers' Zoo

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Zo zijn in het park eenrichtingsroutes aangegeven met extra bebording. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en ook zijn er centrale desinfectiepunten aanwezig.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Burgers' Zoo, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Zonder reservering is het entreeticket nog niet geldig. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de entreetickets, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer de gewenste dag en tijdslot van je bezoek op de website van Burgers' Zoo. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren rekening mee dat je treinkaartje geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsticket, neem dit samen met je entreeticket mee tijdens je bezoek. 
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de NS-app of op je mobiel en neem je bustickets uitgeprint mee.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd rekening met werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 30 november 2021.

 • Na aankoop dien je je gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren op de website van Burgers' Zoo. Je ontvangt vervolgens een reserveringsticket van Burgers' Zoo. Neem dit mee tijdens je bezoek aan Burgers' Zoo, samen met je entreeticket.

 • De entree- en reserveringstickets scan je bij de ingang van Burgers' Zoo en zijn geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaartjes en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Website
www.burgerszoo.nl
Hoe kom je er?

Stap uit op Arnhem centraal. Neem vervolgens Bus 3 richting Burgers' Zoo. Deze vertrekt om het kwartier en doet er zo'n 20 minuten over om bij het park te komen.

Openingstijden
Dagelijks
van 9.00 uur tot 17.00 uur
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.