Apenheul

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Apeldoorn + Bus

 • Entree Apenheul

 • Te koop en geldig t/m 30 juni 2024

Oog in oog met loslopende apen in Apeldoorn

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je wel 32 soorten apen. Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. Spot jij ze allemaal?

Bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en ontmoet onze nieuwe zilverrug Banjoko! Een tweede gorillaman met een eigen eiland en gorillagroep. Herken jezelf in de grootste, sterkste en zwaarste apen die er bestaan. Ontdek wat ze eten, hoe snel ze kunnen rennen en maak je spieren maar los: ben je net zo sterk als zo’n imposante zilverrug? Probeer het maar!

Bestellen

p.p. vanaf

€ 52,50

Kinderen € 32

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

1. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
2. Kies je vertrekstation, selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, kies een datum, vul je gegevens in en reken af.
3. Neem je Spoordeelwinkeltickets uitgeprint mee op de dag van je bezoek. Je kunt meteen doorlopen naar de poort waar je entreeticket wordt gescand.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 juni 2024. Deze aanbieding is exclusief eventuele extra's en activiteiten als toevoeging aan het bezoek in het park.

 • De geprinte voucher lever je in bij Apenheul en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

Praktische informatie

Adres
Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Website
Apenheul
Hoe kom je er?

Vanaf Station Apeldoorn gaat bus 1 richting Apenheul. Hiermee sta je in iets meer dan een kwartiertje voor de ingang van Stadspark Berg & Bos, waarna je nog zo'n 10 minuten loopt naar de entree van Apenheul.

Openingstijden

Apenheul is dagelijks geopend (ook tijdens de feestdagen). Kijk op apenheul.nl voor de actuele openingstijden.