Haven met bootjes en gevelhuizen onder blauwe hemel

Dagje Goes met appeltaart

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Goes 2e klas

 • Appeltaart + warme drank naar keuze

 • Geldig t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024

Zeeuwse gezelligheid in Goes

Idyllische hofjes, sfeervolle pleintjes en talrijke leuke boetiekjes: Goes is zeker het bezoeken waard! Je kunt hier heerlijk winkelen en rondstruinen. Naast mooie kerken, historische panden en een aantal musea vind je door de stad heen ook nog eens toffe street art. Op zoek naar een originele borrellocatie? Neem dan vooral een kijkje bij de bierbrouwerij in het monumentale Slot Oostende.
Bekijk alle tips voor Goes van NS Dagje Uit.

Pauze bij Stationshuiskamer

Geniet tijdens je dagje uit van een lekkere warme drank met appeltaart van Stationshuiskamer. Deze appeltaart steunt Stichting Met je hart. De Stationshuiskamer is verbinding. Van A naar B en tussen mensen. Dé (lokale) ontmoetingsplek op het station waar iedereen zich thuis voelt. Samen, alleen of snel op doorreis. De Stationshuiskamer is er om te verblijven of snel wat af te halen tijdens de reis. Daar waar genoten wordt van een lekker, gevarieerd assortiment aan eten en drinken.

Bestellen

p.p.

€ 39
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij de Stationshuiskamer op Station Goes. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig vanaf 15 oktober 2023 t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024.

 • De voucher is geldig voor een appeltaart en warme drank naar keuze bij de Stationshuiskamer op Station Goes. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Stationshuiskamer Goes
Lijnbaan 9
4461 HK Goes
Website
Stationshuiskamer
Openingstijden
Ma
08:00 - 18:00
di t/m vrij
06:00 - 21:00
Za
06:30 - 21:00
Zo
09:00 - 17:00