Groninger Museum

Nieuw!

Inbegrepen

 • Dagretour naar Groningen

 • Entree Groninger Museum

 • Te koop en geldig t/m 8 november 2020

Een plaatje om te zien

Kom je met de trein naar Groningen, dan word je bij het verlaten van de stationshal vrijwel direct verwelkomd door het Groninger Museum. Het bontgekleurde gebouw is niet te missen, net als de bijzondere tentoonstellingen. Dit najaar bewonder je er in het Starckpaviljoen bijvoorbeeld Pronkjewails, met glas en keramiek uit heden en verleden, en tot en met 4 oktober kun je er nog terecht om de tentoonstelling Wat zullen de buren zeggen te zien, met fotografie uit eigen collectie.

Neem vooral de tijd voor je bezoek, want ook de vaste collectie van het Groninger Museum is beslist de moeite waard. Denk aan schilderijen van de Groninger kunstenaarsvereniging De Ploeg of de grote collectie Gronings zilver. Steek je graag zelf de creatieve handen uit de mouwen? Ook dat kan, in het museumatelier. 

Bestellen

vanaf

€ 24
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag en -tijd moet reserveren op de website van het Groninger Museum, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Zonder reservering is het entreeticket nog niet geldig. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de entreetickets, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
3. Reserveer de gewenste dag en tijdslot van je bezoek op de website van het Groninger Museum en kies 'Ik heb al een ticket'. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren rekening mee dat je treinkaartje geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsticket, neem dit samen met je entreeticket mee tijdens je bezoek. 
5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
6. Bezoek voor je afreist de website van het Groninger Museum voor de meest actuele informatie.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Onze aanbieding is te koop en geldig t/m 8 november 2020.

 • De geprinte voucher lever je in bij Het Groninger Museum en is geldig op de dag dat je reist

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar

Praktische informatie

Adres
Groninger Museum
Museumeiland 1
9711 ME Groningen
Website
Groninger Museum
Hoe kom je er?

Het Groninger Museum ligt tegenover Groningen Centraal Station 

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag
10.00 – 17.00 uur
Maandag
gesloten