MOTORbeurs Utrecht 2023

Inbegrepen

 • Dagretour Utrecht Centraal

 • Entree MOTORbeurs Utrecht

 • Te koop t/m 26 februari, boek vooraf je bezoekdatum: 23, 24, 25 óf 26 februari 2023

MOTORbeurs Utrecht: hét trefpunt voor motorliefhebbers

Alle motorfans opgelet! Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. 23 tot en met 26 februari is Jaarbeurs dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn. MOTORbeurs Utrecht biedt alles op de vraag: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen? Je vindt er een unieke mix van de nieuwste motoren van fabrikanten, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én goede aanbiedingen.

Sla de spectaculaire shows en activiteiten niet over voor de benodigde adrenaline! Heb je een favoriete motor op het oog? Kom ‘m testrijden! Geen motorrijbewijs? Maak tijdens MOTORbeurs Utrecht je eerste motormeters. Dit alles in een gezellige sfeer en met lekkere horeca. Deze editie zijn er 5 nieuwe thema’s waar horeca, activiteiten en specifieke exposanten met hun producten en diensten op aanhaken zodat jij je daar helemaal in kunt onderdompelen.

Profiteer vóór 22 februari van een extra aantrekkelijke geprijsde combi-deal.

Bestellen

vanaf

€ 38
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Indoor navigatie en digitale beursplattegrond

Voor het eerst maakt de organisatie van MOTORbeurs Utrecht gebruik van de zogeheten Jaarbeurs Live app. Met deze app kunnen bezoekers zich thuis al voorbereiden op hun bezoek aan MOTORbeurs Utrecht en hun persoonlijke programma samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn. Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 2. Na het bestellen van je ticket(s) ontvang je per ticket een vouchercode om te verzilveren. Heb je meerdere tickets besteld, dan ontvang je ook meerdere vouchercodes.
 3. Verzilver je codes op de website van MOTORbeurs Utrecht. Hierbij kies je zelf de bezoekdag.
 4. Heb je meerdere tickets besteld en dus ook meerdere vouchercode(s) ontvangen, doorloop dan voor ieder ticket dit verzilverproces.
 5. Je ontvangt je ticket(s) per mail. Neem deze mee op je telefoon of print ze uit (printen is niet noodzakelijk). Met dit ticket en de daarop vermelde QR-code heb je op de gekozen dag toegang tot MOTORbeurs Utrecht.
 6. Verzilver je treinkaartjes via de bevestigingsmail op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 7. De treinkaartjes laad je in de NS-app, of neem je uitprint mee.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • De aanbieding is te koop t/m 26 februari 2023 en geldig op 23, 24, 25 of 26 februari 2023

 • De vouchercode is niet je entreeticket. Wissel voor je bezoek de vouchercode om voor een entreeticket via www.motorbeursutrecht.nl/ns-combideal. Het entreeticket wordt gescand bij Jaarbeurs Utrecht en is geldig op de dag van je reservering.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon op 23, 24, 25 óf 26 februari 2023 en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Deze voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • De treinkaarten, voucher en entreetickets  zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
MOTORbeurs Utrecht
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Utrecht Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Jaarbeurs.

Openingstijden
Donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari
10.00 - 22.00 uur
Zaterdag 25 februari en zondag 26 februari
10.00 - 18.00 uur