PEPPA PIG World of Play

Nieuw

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag/Delft + HTM tram/bus naar Leidschendam

 • Entree PEPPA PIG World of Play

 • Te koop en geldig t/m 20 oktober 2023

Ga op avontuur in de wereld van PEPPA PIG!

Kom op bezoek bij PEPPA PIG. De binnenspeeltuin van PEPPA PIG World of Play kun je vinden in het bruisende winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De gethematiseerde speeltuin neemt peuters, kleuters, dreumesen en hun gezin mee in de kleurrijke wereld van Peppa en haar vriendjes.

Twaalf verschillende speelzones

Jonge kinderen gaan op avontuur in meer dan twaalf verschillende speelzones. Deze speelzones zijn stuk voor stuk gebaseerd op bekende thema’s uit de serie. Je kunt hier lachen, leren en spelen in de wereld van PEPPA PIG. Ga op avontuur in het Konijnenhol van Kelly Konijn, neem een kijkje in de Boomhut van Peppa of stap in de Trein van Opa Pig. Daarnaast brengt PEPPA PIG zelf regelmatig een bezoek aan de speeltuin. Het perfecte moment voor een mooie foto!

Bestellen

Kinderen

€ 15

Volwassenen € 35

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek en een tijdsslot op de website van PEPPA PIG World of play. Kies in de kalender de gewenste bezoekdag en de gewenste starttijd.
 4. Per mail ontvang je jouw reserveringsbevestiging. Neem je reservering en de entreetickets van NS mee naar de ingang van PEPPA PIG World of Play.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina van NS en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 20 oktober 2023.

 • Na aankoop reserveer je je gewenste bezoekdag op www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/ns. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging. Neem deze mee, samen met je entreeticket.

 • Het entreeticket en de reserveringsbevestiging toon je bij de ingang van PEPPA PIG World of Play. Deze zijn geldig op de dag dat je reist.

 • Geen toegang zonder een kind met de leeftijd van 1 t/m 8 jaar. Kinderen moeten begeleid worden door minstens één volwassene van 18 jaar of ouder.

 • Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en krijgen een gratis treinkaartje bij deze aanbieding. 

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Westfield Mall of the Netherlands
Jasmijn 13
2262 AN Leidschendam
Website
PEPPA PIG World of Play
Hoe kom je er?

Er zijn directe verbindingen met Den Haag en Delft. Trams 2, 6 en 19 stoppen op halte Leidsenhage, Leidschendam. Station Den Haag Mariahoeve is op 15 minuten loopafstand van de speeltuin.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van PEPPA PIG World of Play.