Walibi Holland

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Station Harderwijk + Bus

 • Entree Walibi Holland

 • Te koop t/m 5 september en geldig t/m 30 september 2021

Het meest spectaculaire uitje van Nederland!

Een spectaculair dagje uit met het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Ook als niet-achtbaanliefhebbers ga je een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande of waai lekker uit in Super Swing. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin.

Veilig Samen Uit in Walibi Holland

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en er zijn centrale desinfectiepunten aanwezig. Bezoekers wordt gevraagd met pin te betalen. In verband met de coronamaatregelen kunnen sommige (binnen)attracties gesloten zijn.

Kom je naar Walibi Holland, houd dan afstand van andere bezoekers en medewerkers, en volg aanwijzingen van het personeel op. Breng geen bezoek aan Walibi Holland wanneer jij of iemand van je gezelschap gezondheidsklachten heeft die passen bij het coronavirus. Bekijk alle informatie en coronamaatregelen op de website van Walibi Holland.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Walibi Holland, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus reserveer tijdig want op=op. Zonder reservering heb je nog geen geldig entreeticket. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek op de website van Walibi Holland door de unieke code(s) van de voucher voor het entreeticket in te vullen en de gewenste bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. 
 4. Na reservering ontvang je een entreeticket voor de door jou gereserveerde datum. Na verzilvering is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de app of op je mobiel en neem je bustickets uitgeprint mee.

Lees de volledige voorwaarden van Walibi Holland nog eens na op de website van Walibi Holland.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 5 september en geldig t/m 30 september 2021. 

 • Na aankoop reserveer je je gewenste bezoekdag via walibi.nl/verzilveren met de unieke code op de voucher. Je ontvangt vervolgens een entreeticket voor de gereserveerde datum. Toon dit entreeticket bij de ingang.

 • Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor een reguliere openingsdag die op je voucher staat aangegeven (op=op).

 • De unieke code is eenmalig geldig voor een entreeticket voor één persoon. Het ticket is geldig op de gekozen datum en voor de gehele openingsdag.

 • Bekijk alle actievoorwaarden voor je Walibi ticket op walibi.nl/ns-actievoorwaarden.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt je aankoop niet annuleren en kunt de treinkaarten of de entreetickets niet inwisselen voor geld, een product of een ander ticket.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Het entreeticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt, en is alleen geldig in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

Praktische informatie

Adres
Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Website
Walibi Holland
Hoe kom je er?

Pak vanaf station Harderwijk buslijn 247 (de Walibi Express) naar Walibi Holland.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Walibi Holland.