Walibi Holland

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Station Harderwijk + Bus

 • Entree Walibi Holland

 • Te koop en geldig t/m 26 oktober 2022

Het meest spectaculaire uitje van Nederland!

Een spectaculair dagje uit met het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Ook als niet-achtbaanliefhebbers ga je een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande of waai lekker uit in Super Swing. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin.

Bestellen

vanaf

€ 55

kinderen vanaf € 35

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Walibi Holland, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus reserveer tijdig want op=op. Zonder reservering heb je nog geen geldig entreeticket. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek op de website van Walibi Holland door de unieke code(s) van de voucher voor het entreeticket in te vullen en de gewenste bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. 
 4. Na reservering ontvang je een entreeticket voor de door jou gereserveerde datum. Na verzilvering is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de NS-app, afdrukken mag ook. En neem je bustickets uitgeprint mee.

Lees de volledige voorwaarden van Walibi Holland nog eens na op de website van Walibi Holland.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 26 oktober 2022. M.u.v. alle Halloween Fright Nights data. 

 • Na aankoop reserveer je je gewenste bezoekdag via walibi.nl/verzilveren met de unieke code op de voucher. Je ontvangt vervolgens een entreeticket voor de gereserveerde datum. Toon dit entreeticket bij de ingang.

 • Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor een reguliere openingsdag die op je voucher staat aangegeven (op=op).

 • De unieke code is eenmalig geldig voor een entreeticket voor één persoon. Het ticket is geldig op de gekozen datum en voor de gehele openingsdag.

 • Bekijk alle actievoorwaarden voor je Walibi ticket op walibi.nl/ns-actievoorwaarden.

 • Je kunt je aankoop niet annuleren en kunt de treinkaarten of de entreetickets niet inwisselen voor geld, een product of een ander ticket.

 • Het entreeticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt, en is alleen geldig in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Website
Walibi Holland
Hoe kom je er?

Pak vanaf station Harderwijk buslijn 247 (de Walibi Express) naar Walibi Holland.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Walibi Holland.