Twee meiden zitten vrolijk gillend in achtbaan

Walibi Holland

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Station Harderwijk + Bus

 • Entree Walibi Holland

 • Te koop en geldig t/m 25 oktober 2023

Het meest spectaculaire uitje van Nederland!

Op zoek naar het leukste dagje uit voor jou, je vrienden en familie? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in achtbaan Untamed, laat je verrassen door Xpress: Platform 13 en ga over de kop in Speed of Sound. Ben je klaar voor een echte adrenalinekick? Gil de longen uit je lijf in megacoaster Goliath en maak een gewichtloze rit in Lost Gravity.

Ontdek ook de nieuwste family area Speed Zone – Off Road. Stap samen in de quad van de stoere familieachtbaan ‘Eat my Dust’, beslis zelf hoe hoog je vliegt op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ en spring door de speelfonteinen van ‘Cooldown’. Met meer dan 35 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven in Walibi!

Bestellen

Kinderen

€ 39,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Volwassenen € 57

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Walibi Holland, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus reserveer tijdig want op=op. Zonder reservering heb je nog geen geldig entreeticket. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer uiterlijk 25 oktober 2023 je gewenste bezoekdatum via walibi.nl/verzilveren. Vul de unieke code van de voucher in en kies o.b.v. beschikbaarheid een entreeticket voor een reguliere openingsdag m.u.v. alle Halloween Fright Nights data.
 4. Na reservering ontvang je een entreeticket voor de door jou gereserveerde datum. Na reservering is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de NS-app, afdrukken mag ook. En neem je bustickets uitgeprint mee.

Lees de volledige voorwaarden van Walibi Holland nog eens na op de website van Walibi Holland.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 25 oktober 2023, m.u.v. alle Halloween Fright Nights data.

 • Na aankoop reserveer je uiterlijk 25 oktober 2023 je gewenste bezoekdag via walibi.nl/verzilveren. Vul de unieke code van de voucher in en kies o.b.v. beschikbaarheid een entreeticket voor een reguliere openingsdag met als uiterste bezoekdatum 25 oktober 2023, alle Halloween Fright Nights data zijn uitgesloten. Na reservering is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen.

 • De unieke code is eenmalig geldig voor een entreeticket voor één persoon. Het ticket is geldig op de gekozen datum en voor de gehele openingsdag.

 • Je kunt je aankoop niet annuleren en kunt de treinkaarten of de entreetickets niet inwisselen voor geld, een product of een ander ticket.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Kijk voor de overige voorwaarden die van toepassing zijn op een Walibi entreeticket op walibi.nl/partners. Met het aankopen van deze aanbieding ga je akkoord met deze voorwaarden en het parkreglement (walibi.nl/parkreglement).

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Website
Walibi Holland
Hoe kom je er?

Pak vanaf station Harderwijk buslijn 247 (de Walibi Express) naar Walibi Holland.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Walibi Holland.