De leukste beurzen in het nieuwe jaar

Een nieuw jaar is begonnen, dé tijd van goede voornemens en nieuwe plannen. Ga langs bij een van de vele beurzen begin 2024 en doe alvast inspiratie op voor het komende jaar.

Plan je volgende reis op de Fiets- en Wandelbeurs. Oriënteer je op een nieuw vervoersmiddel bij de E-bike Challenge of MOTORbeurs. Of wat dacht je van een bezoek aan de Negenmaandenbeurs of de Huishoudbeurs? Waar alles wat met het leven te maken heeft, wordt gevierd. Pak de trein naar deze leuke uitjes en profiteer van korting op je treinkaartje en entree.


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Nieuwe inspiratie

Huishoudbeurs 2024 komt eraan! Van 17 t/m 24 februari vind je hier altijds iets wat bij je past! Ontdek nieuwe producten, gun jezelf je volgende must-have item en ga los in de vele shops. Laat je verrassen door de talks in het theater, volg een creatieve workshop, wordt geïnspireerd door demonstraties en geniet van een lekker drankje in Cheers.

Van woensdag 14 t/m zaterdag 17 februari kun je op de Negenmaandenbeurs weer volop genieten, inspiratie opdoen, de nieuwste producten uitproberen en je laten informeren over alles op het gebied van zwangerschap en baby’s. Bovendien shop je er je hele babyuitzet bij elkaar. En nog voordelig ook!


Op weg in het nieuwe jaar

Ontdek op de Fiets en Wandelbeurs een wereld aan fiets- en wandelmogelijkheden. Bekijk het nieuwste outdoormateriaal en geniet van meer dan 100 lezingen over prachtige routes en avontuurlijke tochten. Het themaland van het event is dit jaar Polen. De natuur is in Polen nooit ver weg en dat is iets waar fietsers en wandelaars volop van profiteren!

Met jouw ticket voor de Fiets en Wandelbeurs krijg jij ook toegang tot de E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent van de Benelux. Het kloppend hart van het event is het grote indoor testparcours, met een aparte fastlane voor de snelle speedpedelecs. In stands langs het parcours beantwoorden exposanten graag al je vragen.

Op zoek naar een sneller vervoersmiddel? Van 22 tot en met 25 februari 2024 vindt de MOTORbeurs Utrecht plaats: hét epicentrum van alles wat met motorrijden te maken heeft. Alle gevestigde merken zijn aanwezig met hun nieuwste modellen. Ook op het gebied van motorkleding/accessoires is er genoeg aanbod. En voor de benodigde adrenaline zijn er volop shows en activiteiten.


Naar een beurs in het nieuwe jaar? Lekker met de trein.

Verken de verschillende beurzen in het nieuwe jaar en laat je inspireren. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je met de trein. Dus geen files of een zoektocht naar een parkeerplek.

Extra tips voor 2024

Op zoek naar meer inspiratie voor het nieuwe jaar? We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Neem eens een kijkje bij onze andere uitjes