Fiets en Wandelbeurs / E-bike Xperience

Inbegrepen

 • Dagretour Utrecht Centraal

 • Entree Fiets en wandelbeurs / E-Bike Xperience

 • Te koop t/m 26 februari en geldig van 24 t/m 26 februari 2023

Wandelen, fietsen & e-bikes in Jaarbeurs

Jaarbeurs in Utrecht staat 24, 25 en 26 februari in het teken van de Fiets en Wandelbeurs en de E-bike Xperience. Met één ticket kun je beide events bezoeken!

De Fiets en Wandelbeurs biedt volop inspiratie voor het nieuwe seizoen. Duitsland staat als themaland extra in de schijnwerpers. Het land heeft prachtige natuurlandschappen en biedt eindeloze mogelijkheden voor actieve en duurzame vakanties. Voor actieve vakantiegangers is het een topbestemming, die je via 300.000 km aan wandelpaden en 76.000 km aan fietsroutes kunt verkennen.

E-bike Xperience is het grootste e-bike-testevent van Nederland, met tientallen deelnemende merken. Op het ®Bosch E-bike Parcours en ®Bosch Speedpedelec Parcours kun je naar hartenlust elektrische fietsen uitproberen en op die manier uitvinden welke e-bike het best bij je past.

Bestellen

vanaf

€ 36,50
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding 

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina.
 4. Neem je entreeticket mee op de dag van je bezoek. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 26 februari en geldig van 24 t/m 26 februari 2023.

 • Laat het (geprinte) entreeticket zien bij de ingang van Jaarbeurs. Deze is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen bruikbaar in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
Fiets en Wandelbeurs
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer vijf minuten lopen naar de Jaarbeurs,

 

Openingstijden
Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari 2023
10:00 - 17:00
Zondag 26 februari 2023
10:00 - 15:00
Website
E-bike Xperience