Huishoudbeurs

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam RAI

 • Entree Huishoudbeurs

 • Te koop t/m 24 februari en geldig van 18 t/m 24 februari 2023

Ga met de trein naar de Huishoudbeurs

Van 18 tot en met 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-evenement: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je onze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten. Wat dacht je van lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro?

Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt en ga los in sportieve poses. Van comfort food tot vegetarisch: we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. Ook komen de grootste Nederlandse artiesten van dit moment langs. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen!

Bestellen

vanaf

€ 40
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop je de beurs gaat bezoeken.
 4. De treinkaartjes kun je laden in de NS-app. Uitprinten kan ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd rekening met werkzaamheden aan het spoor. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 24 februari en geldig van 18 t/m 24 februari 2023.

 • Het geprinte entreeticket is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • De treinkaarten en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Website
De Huishoudbeurs
Hoe kom je er?

De RAI heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op slechts 5 minuten lopen van de locatie van de Huishoudbeurs.

Openingstijden
De beurs is elke dag geopend van 11:00 tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10:00 uur.