De Huishoudbeurs

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam RAI

  • Entree de Huishoudbeurs

  • Te koop en geldig t/m XX april 2022

Ga met de trein naar de Huishoudbeurs

In april is het tijd om de deuren te openen van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Stap samen met je vrienden en familie in deze onvergetelijke wereld vol met verrassende activiteiten, nieuwe smaken en unieke producten. Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Of misschien wil je ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Probeer gerechten van comfort food tot vegetarische heerlijkheden, die we serveren met de beste (non)alcoholische versnaperingen erbij. Spot goede deals en laat je verwonderen door de nieuwste gadgets. En dat alles onder het genot van het nodige entertainment uiteraard. Check! Je vindt het allemaal op De Huishoudbeurs. Koop nu je tickets, want één ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Bestellen

vanaf

€ 35

Tijdelijk niet beschikbaar

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 

  • Het geprinte entreeticket is geldig op de dag dat je reist.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Website
De Huishoudbeurs
Hoe kom je er?

De RAI heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op slechts 3 minuten lopen van de locatie van de Huishoudbeurs.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de Huishoudbeurs.