Batavia Stad Fashion Outlet

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Lelystad + Bus

 • VIP Day Pass en voucher voor koffie en iets lekkers

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022

Shop till you drop

Goede deal scoren? Kom shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. In de knusse winkelstraatjes vind je meer dan 150 winkels met zo’n 250 (internationale) mode- en lifestylemerken. Als je boekt bij Spoordeelwinkel ontvang je een VIP Day Pass voor 10% extra korting op de outletprijs én een voucher voor koffie met iets lekkers bij een van de cafés en restaurants in Batavia Stad Fashion Outlet.

Een fijn én voordelig dagje Batavia Stad Fashion Outlet

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en print de voucher voor het trein- en buskaartje uit. De voucher voor Batavia Stad Fashion Outlet kun je printen of tonen op een mobiel aparaat. De QR-code op de voucher laat je scannen bij het Information Centre en bij een van de horecagelegenheden bij Batavia Stad Fashion Outlet.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • De QR-code op de voucher kan gescand worden bij een van de horecapunten voor koffie en iets lekkers. De VIP Day Pass kun je ophalen bij het Information Centre van Batavia Stad Fashion Outlet. 

 • De voucher is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar.

Praktische informatie

Adres
Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Website
Batavia Stad Fashion Outlet
Hoe kom je er?

Vanaf station Lelystad neem je buslijn 3 of 13 rechtstreeks naar Batavia Stad Fashion Outlet.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Batavia Stad Fashion Outlet.
VIP Day Pass ophalen

Je kunt de VIP Day Pass ophalen bij het Information Centre. De QR-code op de voucher voor koffie met iets lekkers kun je laten scannen bij een van de horecapunten.

Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.