Batavia Stad Fashion Outlet

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour naar Lelystad + Bus

  • VIP Day Pass en voucher voor koffie en iets lekkers

  • Te koop en geldig t/m 28 februari 2021

Shop till you drop

Goede deal scoren? Kom shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. In de knusse winkelstraatjes vind je meer dan 150 winkels met zo’n 250 (internationale) mode- en lifestylemerken. Als je boekt bij Spoordeelwinkel ontvang je een VIP Day Pass voor 10% extra korting op de outletprijs én een voucher om koffie met iets lekkers af te halen bij een van de cafés en restaurants in Batavia Stad Fashion Outlet.

Bestellen

vanaf

€ 25

Tijdelijk niet beschikbaar

Een fijn én voordelig dagje Batavia Stad Fashion Outlet

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en print de voucher voor Batavia Stad Fashion Outlet én het trein- en buskaartje uit. Goed om te weten: in het Centre en in de winkels zijn maatregelen getroffen om fijn en veilig te kunnen winkelen. Zo wordt er extra vaak schoongemaakt en zijn horecagelegenheden toegankelijk voor take-away.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 28 februari 2021.

  • De geprinte voucher lever je in bij het informatie center van Batavia Stad Fashion Outlet en is geldig op de dag dat je reist.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar.

Praktische informatie

Adres
Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Website
Batavia Stad Fashion Outlet
Hoe kom je er?

Vanaf station Lelystad neem je buslijn 3 of 13 rechtstreeks naar Batavia Stad Fashion Outlet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag:
9.00 tot 19.00 uur
Kerstvakantie:
bekijk de speciale openingstijden op de website van Batavia Stad Fashion Outlet
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag:
gesloten
Voucher ophalen

Je kunt de VIP Day Pass en de voucher voor koffie met iets lekkers ophalen bij het informatie center.

Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.