Dagje Rotterdam met iets lekkers

Inbegrepen

 • Dagretour Rotterdam

 • Bananenbrood, marble cake of lemon cake + warme drank naar keuze

 • Geldig t/m 1 februari 2025

Ontdek kleurrijk Rotterdam

Laat je verrassen door een dagje Rotterdam. Fijn aan deze moderne stad: zodra je het station uitstapt, sta je midden in het centrum. Vanaf daar kun je eenvoudig kleurrijk Rotterdam ontdekken. Bijvoorbeeld op de West-Kruiskade. Hier vind je eten en drinken uit alle uithoeken van de wereld. Of de lange Binnenweg met zijn cafés, bioscopen en barbershops. En dan nog Het Park, de Veerhaven, de Erasmusbrug, de Markthal. Er is zoveel te zien en doen in Rotterdam. Vergeet niet in de zijstraten de toffe streetart te bewonderen!

Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Bekijk de stedengids Rotterdam op NS Dagje Uit.

Pauze bij Stationshuiskamer

Geniet tijdens je dagje uit van een lekkere warme drank met bananenbrood, marble cake of lemon cake van de Stationshuiskamer. De Stationshuiskamer is verbinding. Van A naar B en tussen mensen. Dé (lokale) ontmoetingsplek op het station waar iedereen zich thuis voelt. Samen, alleen of snel op doorreis. De Stationshuiskamer is er om te verblijven of snel wat af te halen tijdens de reis. Daar waar genoten wordt van een lekker, gevarieerd assortiment aan eten en drinken.

Bestellen

p.p.

€ 38
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij de Stationshuiskamer op Rotterdam CS. De treinkaartjes neem je uitgeprint mee op de dag van je bezoek.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 1 februari 2025.

 • De voucher is geldig voor een warme drank naar keuze en bananenbrood, marble cake of lemon cake bij de Stationshuiskamer op Rotterdam CS. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te bruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Stationshuiskamer Rotterdam
Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam
Website
Stationshuiskamer
Openingstijden
Ma t/m vrij
08:00 - 20:00
Za + zo
09:00 - 18:00